- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueboy_HU
tag
Mivel a boxba configjába nem tudsz belenyúlni, DHCP server oldalon kell megadni nekik a fix IP-t. Tehát ha a Cisco-ban ki is kapcsolod a DHCP-t, kell legyen másik DHCP servered. Én is kikapcsoltam, most a NAS látja el a DHCP-t, itt adtam a boxoknak fix IP-t. Nekem annyi volt a kavarás, hogy amikor nem volt fix IP a boxoknak és "random" kapott IP-t, akkor mind a két box működött látszólag normálisan, élő adás ment, de a hálószobai box nem látta a nagyszobai box felvett műsorait (de az élő adás itt is ment). Végül miután a boxok DHCP-től kapott IP-it beállítottam fixre, működik minden. Következő lépés a Cisco wifi-jének kiváltása lesz nálam, csak még nem tudom milyen router lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest