- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Netfone
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Fotók, videók mobillal
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alteran-IT
őstag
válasz
Intruder2k5 #3584 üzenetére
Azon gondolkodtam amúgy, hogy lehet, hogy modem regisztrációnál auto megvizsgálja a rendszer a modem szoftverét (vagy éppen fordítva, vagyis a modem infót kér a szervertől) és ha nem a legfrissebb van rajta, akkor frissül. De nem tudom.
st.stofi: Ilyen funkciót nem láttam a T-Home-os routerben, bár az is igaz, hogy az is resetelve volt. Egyébként ez az eredeti neve a menüpontnak? Véletlenül nem tudod, hogy melyik ponton belül van?
A modem szoftvere pedig:
Current Software Revision: epc3925-E15-12-v302r125573-131202c
Firmware Name: epc3925-E15-12-v302r125573-131202c.bin
Firmware Build Time: Dec 3 09:44:16 2013Ezt amúgy én is észrevettem, már mint azt, hogy a két modemen belül más-más menüpontok és funkciók érhetőek el.
Pl. a T-Home-osban lehet a Wireless résznél szkennelni az adott sávot, hogy milyen eszközök érhetőek el (gondolom WDS-re vagy ilyesmi), a UPC-s ben ez a funkció viszont nincs meg, viszont a T-Home-osba sincs pár funkció ha jól láttam, mint pl a Factory reset az Adminisztrációnál (ez ott van a UPC-sben, viszont nem működik), na meg a jelszóvédés elmaradt, tehát érdekes.Egyedül csak azt nem tudom, hogy miért jó ez ezeknek a hülye szolgáltatóknak? Nem az lenne a lényeg, hogy ha az előfizető már előfizetett a béna csomagjaikra (amit az esetek 50%-ban meg se kap) és az eszközre, akkor már legalább az eszköz funkcióit teljesen ki tudja használni? Jó igaz, tudom, hogy modem tulajdonjoga a szolgáltatónál marad, viszont akkor azt se értem, hogy ha lemondják a szolgáltatást, akkor az esetek 90%-ban a szolgáltató miért hagyja ott az eszközöket. Nem tudom miért ilyen hülyén csinálják, de felháborító, főleg hogy néha a használható funkciókat se használhatnák az előfizetők (gondolok itt azokra a funkciókra, amik fantomot játszanak és valakinél vannak, valakinél nem).
Új hozzászólás Aktív témák
- VGA kibeszélő offtopik
- iPhone topik
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Az időjárás borongósabbra váltott, de a hardverek még vígadnak
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Apple asztali gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Mi 11T Pro 5G 256GB // Számla+Garancia//
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest