- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alteran-IT
őstag
válasz
Intruder2k5 #3577 üzenetére
Amúgy úgy látom, hogy neked frissebb szoftver van rajta, ami érdekes, mert ez a modem is nemrég (1-2 hónapja) került le a hálózatról.
-
Alteran-IT
őstag
válasz
Intruder2k5 #3577 üzenetére
Igen, de ott nem csak az első regisztrációt lehet megoldani? Úgy tudom, hogy ha valaki cserélni akar, akkor az adatmodositas.upc.hu alatt kell megtenni (a jelenlegi hálózaton lévő modemmel), legalább is valamikor a honlapjukon olvastam. Mondjuk nem is értem, minek kell két külön oldal, hogy ha egy alatt el lehetne intézni mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 5 lemezes - Gran Turismo 7, Tony Hawk's Pro Skater 1-2 eladó!
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U728 - i3-8GEN I 16GB I 192SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest