Új hozzászólás Aktív témák
-
djsilas
tag
Itt (is) csak Droid van... Alma drága és még férges is!
Na de hitvita nélkül szerintem nézd át a hálózatodat, nincs-e véletlen másik DHCP, statikus IP, bármi, mert biza annak nem úgy kell(ene) működnie!
Ha jól tudom, időnként a T szórja ki a firmware frissítést, tehát nem hiszem, hogy csak úgy vissza tudnád csinálni. Az új FW-ben bevallom őszintén, még nem is kerestem egyébként, az is lehet, hogy jelenleg is benne van, csak eldugva...http://prohardver.hu/tema/cisco_epc3925_problemak/hsz_122-122.html
-
bcslaci
csendes tag
Nem értem mit kavar össze, nálam FTP, WEB, fájlszerver ami vezetékes részen van simán elérhető a modem wifijéről, ha a modem wifin indítok szervert elérem vezetékesről, torrent megy simán a modem wifijén, vezetéken (bár nálam minden eszköz célhardver, a HGW után van egy 8-as SMC switch és a WLAN kiterjesztésére egy TP-LINK AP).
LAN-on gigabites hálókártyával (ellenállomástól függően) 50-70 mega, 802.11g wifin 20 mega körüli sebességgel
-
a hgw lan portjából a router wan portjába megy a jel, dinamikus beállítással, és a router esetén is aktív a dhcp?
a címtartomány eltérő kell, hogy legyen, nekem például így működik adott módban;
hgw lan portjáról jel a router wan portjára, router wan dinamikus beállításon, az alapértelmezett átjáró a hgw esetén 192.168.0.1 a routeren pedig 192.168.1.1
dhcp tartomány a hgw estén 192.168.0.10 - 192.168.0.x (x > 10) a routernek pedig 192.168.1.100 - 192.168.1.x (x > 100)
amúgy a router esetén kell/szükséges a dhcp, nem elég a switch mód?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Series X|S
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- További aktív témák...
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged