Új hozzászólás Aktív témák
-
OldAkita
aktív tag
válasz
capulet75 #3208 üzenetére
A válaszom már biztos hogy érdektelen számodra mert azóta biztos megoldottad. Azért válaszolok mégis, mert én is reset-eltem, aztán próbáltam admin/admin-al, majd admin/semmi, aztán semmi/admin-al belépni, de nem tudtam. Aztán próbaképp nem írtam se felhasználói névnek se jelszónak semmit. Klikkeltem az OK-on láss csodát azonnal bejelentkezett.
Szóval gyakorlatilag magamnak írom ezt a választ, ha elfelejtem, itt visszakereshetem -
-
dptrsk
addikt
válasz
capulet75 #3167 üzenetére
Én a helyedben csinálnék egy resetgomb 10mpig nyomva visszaállítást, majd beállítanám azt a wifi név-jelszó párost ami volt. s a HGW admin felületre egy egyedi fn/pass kombinációt.
Ha valaki valóban lopja a netedet, akkor lehet hogy volt olyan okos és megváltoztatta az alap HGW admin jelszót, így te nem tudod ellenőrizni. -
fil
őstag
válasz
capulet75 #2538 üzenetére
Ugye nem modemként (ppoe) akarod használni? Mert hogy ez egy router (legalábbis az a fele amivel a géped találkozik). Ha gépeden a korábbi adsl modem beállítások maradtak ,akkor
nem biztosbiztosan nem fog működni. A géped hálózati beállításában az kell ,hogy az ipv4 konfigban minden automatán legye (dhcp ,dns).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- DELL T40 EMC Szerver
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged