Új hozzászólás Aktív témák
-
rgeorge
addikt
válasz
dawe666 #2003 üzenetére
Az UPC (másodszorra) ezt a választ adta:
Tájékoztatjuk, hogy az Önöknél kihelyezett Cisco EPC3925 kábelmodem router funkciója a jelenlegi szolgáltatás típus mellett nem elérhető.
Amennyiben a router funkciót szeretnék használni, wifi szolgáltatás igénybevétele mellett a jelenlegi /30-as IP cím tartományt /32-es tartományra kell cserélni és elérhetővé válik a router funkció.
A módosítás IP cím cserével jár. -
rgeorge
addikt
válasz
dawe666 #2001 üzenetére
IE, Firefox, Opera ugyanúgy megy. Második reset is megvolt már. UPC-nek is írtam, a következő a telefon lesz, de nagyon úgy néz ki, hogy ezzel a szoftverrel ennyit tud szándékosan ez az eszköz. A WiFi se véletlenül van letiltva benne. Más UPC-s van esetleg ezzel a modemmel, aki meg tudja nézni a verziókat?
-
rgeorge
addikt
-
rgeorge
addikt
válasz
dawe666 #1992 üzenetére
Először is csak egyszer nem szerkesztettem a hozzászólásomat, amikor két embernek külön válaszoltam. Másodszor pedig azt írtam, hogy a bejelentkezés után is ugyanazt látom, azaz tényleg be tudok lépni (nem is írtam, hogy nem), viszont attól nem változik semmi sem a felületen.
-
-
válasz
dawe666 #1942 üzenetére
Az eszköz nem szimultán így egyszerre csak az egyik sávon tud dolgozni. Azt akartam mondani, hogy a UPC-nél kétféle verzió van az eszközből, az egyiken csak 2,4 GHz sáv használható (sz ennyim is ilyen, régebbi) és az újabb amelyen már mind a két sáv használható, külön-külön,
A régi firmware-ben volt lehetőség a 192.168.100.1 címen keresztüli elérésre is ami általában modemeknek az admin címe szokott lenni de erre az k firmware-ben már nincs lehetőség.
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Háztartási gépek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Direct One (műholdas és online TV)
- Apple MacBook
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Steam Deck
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- FÓLIÁS! LG 32MR50C-B ívelt VA Monitor! 100Hz / FreeSync / 5ms
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook 8460P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest