- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
Új hozzászólás Aktív témák
-
rgeorge
addikt
válasz
dawe666 #2003 üzenetére
Az UPC (másodszorra) ezt a választ adta:
Tájékoztatjuk, hogy az Önöknél kihelyezett Cisco EPC3925 kábelmodem router funkciója a jelenlegi szolgáltatás típus mellett nem elérhető.
Amennyiben a router funkciót szeretnék használni, wifi szolgáltatás igénybevétele mellett a jelenlegi /30-as IP cím tartományt /32-es tartományra kell cserélni és elérhetővé válik a router funkció.
A módosítás IP cím cserével jár. -
rgeorge
addikt
válasz
dawe666 #2001 üzenetére
IE, Firefox, Opera ugyanúgy megy. Második reset is megvolt már. UPC-nek is írtam, a következő a telefon lesz, de nagyon úgy néz ki, hogy ezzel a szoftverrel ennyit tud szándékosan ez az eszköz. A WiFi se véletlenül van letiltva benne. Más UPC-s van esetleg ezzel a modemmel, aki meg tudja nézni a verziókat?
-
rgeorge
addikt
-
rgeorge
addikt
válasz
dawe666 #1992 üzenetére
Először is csak egyszer nem szerkesztettem a hozzászólásomat, amikor két embernek külön válaszoltam. Másodszor pedig azt írtam, hogy a bejelentkezés után is ugyanazt látom, azaz tényleg be tudok lépni (nem is írtam, hogy nem), viszont attól nem változik semmi sem a felületen.
-
rgeorge
addikt
Részben mea culpa: a notebook-on valaki beállított egy proxy-t, és nem állította be a bypass-t lokális címekre, ezért nem találta a router-t a fix ip-n. Most már megtalálja, de csak primitív beállítások érhetők el, csak a DOCSIS WAN fül látszik bejelentkezés után is:
Még jelszót sem tudok változtatni, persze, ha nincs mit állítani, akkor nem is érdekes. -
rgeorge
addikt
Még valami: a WiFi sem megy, de mondjuk sose ment. Nem lehet, hogy ez valami butított változat, és ezért nem érhető el a saját felülete? Tehát csak kábelmodemként működtethető?
-
rgeorge
addikt
válasz
Gubek-Einste #1987 üzenetére
A 192.168.1.1-hez a notebookot is erre a tartományra kell állítani, de hiába teszem meg, nem látja a router-t, a 192.168.100.1 sem megy.
-
rgeorge
addikt
Az a baj, hogy így nem megy. Ehhez, ha jól sejtem olyan LAN címet kellene adni a router-nek, amilyen a mi belső hálónk, de erről szó sincs. Most egy notebook van rajta, de akkor sincs internet, ha DHCP-t kérek a router-től, ekkor a külső ip tartományából kap IP-t a notebook is, és a router is, legalábbis a DHCP-n ilyen átjárót állít be. A 192.168.0.1 vagy 192.168.1.1 (attól függ, hogy az UPC vagy a CISCO doksit nézem) alapbeállítást nem tudom elérni.
-
rgeorge
addikt
Elnézést, hogy nem keresek utána, de sürgős lenne a válasz: céges fix ip-s UPC-s nethez van egy EPC3925 router/modemünk. Eddig elég beteg módon egy régi router volt rádugva az egyik LAN portjára, és így ment az internet a cég minden gépén, de elég sok baj volt vele. Ha jól gondolom, ez az EPC3925 router-ként is működik, de sehogy sem tudom elérni a Web-es felületét. Már reset-et is csináltam (15 mp-ig nyomva a reset-et), de így sem jó, mert a fix ip tartományából állít be magának ip-t, de azon sem érhető el a router web-es felülete. A doksi szerint a LAN cím ilyenkor 192.168.0.1 lenne, de DHCP-vel nem ilyen IP-t oszt a LAN-ba bekötött gépnek.
Mit tegyek, hogy beállíthassam router-ként?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Electric Scooter 4 Lite 2nd Gen elektromos roller
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe gar
- Gyakorlatilag új, GARANCIÁLIS (2026.12.23-ig!) Asus ROG Strix G16 (G614JV) gamer laptop RTX 4060-nal
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- Eladó! MSI mag 360r-v2 komplett cpu hűtő (Csomagküldés az árban)+vezérlő
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest