- Nem kamera gomb, kérem, AI-gomb! Kezünkben a Honor Magic8-ak
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eric és a bringagyár - itt készülnek a OneSport és a Duotts kerékpárok
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Palkova
tag
Üdv!
Nekem pont egy éve ezzel volt problémám, a dupla NAT miatt nem működött a négy éve használt magyar VOIP szolgáltatóm. Jeleztem a problémát, majd a hírközlési felügyelethez fordultam. Kijött egy szerelő, egy óra hosszat sikertelenül próbálkozott, majd megunva az állandó zaklatásomat behozott egy modemet és azonnal rendbejött minden.
Ennek ellenére nem voltak hajlandók modemet adni, úgyhogy kénytelen voltam visszamondani a kábelnetet és visszatérni a 2000 forinttal drágább és lassabb ADSL kapcsolathoz. A poén, hogy néhány napja a szolgáltató (EXTERNET) áttért a dupla NAT -ra és csak havi 400 forinttért biztosít publikus IP címet.
Most várom, hogy a UPC hozza a településre az optikai szálas hálózatát, amit már elkezdtek szerelni.
Palkova
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Automobilista 2
- CASIO órák kedvelők topicja!
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- DUNE médialejátszók topicja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- XBOX One X (2 controller)
- Eladó iPhone 16 Pro Desert Titanium 128 GB
- Samsung Galaxy Watch 8 44MM e-Sim LTE Fekete Színben 12 Hó Garancia Bontatlan
- Samsung Galaxy Watch 8 Classic 46MM eSim LTE Fekete Színben 12 Hó Garancia Bontatlan
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6" Full HD - Ryzen 5-7520U - 8GB - 512GB - Win11 PRO - MAGYAR - Garancia
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 PLUS CM 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest