- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eagle1
csendes tag
Kihasznalnam en sokmindenre, csak elso kanyarban az mukodjon, hogy megy mind a 2 wifije normalisan.
Jelenleg Bridge modban van, dhcp off, es egy normal cat6-os kabellel oszekotve a cisco egyik portjaval (tobb portban is neztem). ssid be van allitva mind a 2 wifihez mas-mas, WPA2 personal...
Olyan van "neha", hogy a 2.4-en is kapok IP-t amit a cisco oszt ki, de ilyen 3000-es pinget produkal
Aztan lecsatlakozok, es rendszerint nem is tudok ujra felcsatlakozni mar. Mintha valami utkozes lenne, pedig csak 1 dhcp van a rendszerben. (probaltam kettovel is, mas tartomanyban, de ugy se volt jobb)
Repeater modba hogyan tudom tenni? En azt nem ertem, hogy Bridge modban, miert csak az 5-os wifire kepes kiosztani normalisan az IP-t??? (meg a LAN-ra) semmifele ilyen iranyu beallitast nem lattam sehol.
Illetve bevittem az irodamba a cuccot, radugtam a TPlinkes ottani routerre, es gond nelkul ment minden... magyaran nem valoszinu h HW hiba van.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Béta iOS-t használók topikja
- Mozgásban a Cronos: The New Dawn
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Napelem
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- Alkoholista nevelde
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest