- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eagle1
csendes tag
-
Eagle1
csendes tag
Ezt is probaltam... a tortenet ua.
az EPC wifijet ki is kapcsoltam (az olyan messze van tolem, hogy kar mennie... de amikor ment az se szamitott semmit)Nincsen az EPC-n valami beallitas, amiben esetleg ez kulonbozik mas "primitiv" routerektol? Mert ha mas routerre dugom akkor tok jol kapok IP-t mindenhol... Nem tudom, hogy ez mi a franctol fugg... a hazam van elatkozva?
-
Eagle1
csendes tag
Kihasznalnam en sokmindenre, csak elso kanyarban az mukodjon, hogy megy mind a 2 wifije normalisan.
Jelenleg Bridge modban van, dhcp off, es egy normal cat6-os kabellel oszekotve a cisco egyik portjaval (tobb portban is neztem). ssid be van allitva mind a 2 wifihez mas-mas, WPA2 personal...
Olyan van "neha", hogy a 2.4-en is kapok IP-t amit a cisco oszt ki, de ilyen 3000-es pinget produkal
Aztan lecsatlakozok, es rendszerint nem is tudok ujra felcsatlakozni mar. Mintha valami utkozes lenne, pedig csak 1 dhcp van a rendszerben. (probaltam kettovel is, mas tartomanyban, de ugy se volt jobb)
Repeater modba hogyan tudom tenni? En azt nem ertem, hogy Bridge modban, miert csak az 5-os wifire kepes kiosztani normalisan az IP-t??? (meg a LAN-ra) semmifele ilyen iranyu beallitast nem lattam sehol.
Illetve bevittem az irodamba a cuccot, radugtam a TPlinkes ottani routerre, es gond nelkul ment minden... magyaran nem valoszinu h HW hiba van.
-
Eagle1
csendes tag
Sziasztok,
A kovetkezo problemam van. Jo ideje van mar nalunk egy EPC3925, hogy ugy mondjam teszi a dolgat... viszont a wifi nem nagyon akarodzik messzire elerni (nagy a haz...), ezert beszereztem egy Linksys (cisco?
E4200-as routert. Az EPC a DHCP, aminek az egyik portjara (nem az 1-re) van dugva az E4200. Nem tudom ki ismeri, de az E4200 sajatossaga, hogy 2db wifije van, egy 5GHz-s es egy 2.4GHz-s. Az 5-os reszehez hibatlanul tudok csatlakozni, semmi gond nincsen, kapok IP-t (amit az EPC oszt ki ugyebar), viszont a 2.4-es antennahoz nem tudok csatlakozni, nem ad IP-t vagy time out, vagy valami... van, hogy kapok IP-t es ilyen 2000-es pingem van
Gondoltam biztos az uj routerem a szar, bevittem az irodamba, hogy leteszteljem az ottani (TPLink) routerrel, hogy ott mi tortenik, es ott hibatlan!!! Magyaran az E4200 csont nelkul mukodik mashol, csak az itthoni EPC-vel nem akar menni az egyik antennaja, ami sajnos kell az iPhone-hoz, mert ez nem tamogatja az 5gigas frekit
Mifele olyan sajatos beallitas lehet az EPC-n aminek kihatasa lehet erre a helyzetre? Konkretan fogalmam nincsen, hogy mi a fene lehet egyaltalan a bibi, probaltam az E4200-ast bridge modba is tenni, meg reseteltem, meg minden loszar, de a helyzet allandoan ugyanaz. 5 gigan van net, megy jol, 2.4-en nem!
Minden otletet elore is koszi! Az EPC amugy cirka gyari konfigban van, annyi, hogy a torrentek miatt kikapcsoltam a Flood protectiont, ahogy itt mar irtatok is
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Gurulunk, WAZE?!
- Futás, futópályák
- Bittorrent topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Napelem
- Házimozi haladó szinten
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- További aktív témák...
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest