Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsambo
tag
Akkor már nincs ötletem. Nálam is 2 router megy, de nálam gond nélkül (igaz az egyik wifi nélküli) Ma a szokásos, epc-n firmware frissítés, vagy vegyél egy modemet és a szép új router legyen a fő (esetleg ha sok pénzed van akkor egy AP mellé).
Esetleg tedd fel itt is, hátha a többiek tudnak rá mondani valamit.
-
dzsambo
tag
A bridge mód az nem jó, az csak wifi wifi összeköttetésre van. Neked vagy repeater vagy access point funkció kell. Ha a repeatert nem tudja marad az ap. DHCP off, lan 1be kábel és én az SSID-ket is összevonnám az epcével. Ja és lanra állíts neki statikus ip olyan tartományba milyet a fő router oszt.
Én tudom, hogy nem hardver hanem beállítás probléma.
-
dzsambo
tag
Egy kérdéssel kezdeném: minek vettél egy ilyen routert mikor a tudásának a 99%-át ki sem akarod használni. Amire te szeretnéd használni arra elég lett volna egy AP is. Mondjuk ez, ha már Linksys és fele annyiba kerül.
A kérdésedre a válasz azért nem megy otthon, mert repeater módba kellene állítanod és akkor menne rendesen.
Eddig mit állítottál be rajta, dhcp kikapcsolva, ssid beállítás, egyebek, illetve, hogy van összekötve a 2 router?
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Hamarosan kapható a Helegaly linuxos handheld gépe
- VoIP telefonálás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Villanyszerelés
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen SSD-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- További aktív témák...
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest