Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attila75
tag
Azért egymás torkának ne essetek...
Ismét felbuzdulva (volt kis időm, és volt kedvem tökölni is) nekiálltam szegény piszkálni.
Sima állítgatás és máris újraindult többször, szinte percenként, hiába állítottam vissza mindent működő állapotba. Szóval HW reset, nem egyszer biztos ami biztos többször, készülék többször ki be kapcs, teljes agymosás.
Elsőre beállítva mindent, Wifi (csak beállítva, nem használva), Tűzfalat hagytam bekapcsolva, jelszót adtam még neki, és most csodák csodája, nem indult újra. A LinkSys továbbra is mögötti változatlan konfiggal végzi a dolgát, nem igazán érdekelte, hogy a nagytestvér gatyába lett rázva...
Eddig lekopogom, működik... Erősen úgy nézz ki szoftveres nyavalyája van neki....
Szóval lehet, hogyha mindent elsőre beállítasz és nem kapcsolgatsz ki/be dolgokat, működni fog.. De erősebb teszt lesz este, kis on-line Game.... aztán pár Linux image letöltés, sok -sok GB méretben, dolgozzon csak egy kicsit....
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Könyvajánló
- Villanyszerelés
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Bestbuy játékok
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Pro 7 16IAX10 Intel Core Ultra 9 275HX/RTX 5070 Ti/64GB RAM/1TB SSD eladó BONTATLAN!!!
- Lenovo Legion 9 18IAX10 Intel Core Ultra 9 275HX/RTX 5080/64GB RAM/2TB SSD eladó BONTATLAN!!!!!!
- AMD Ryzen 5600X/Radeon RX 6800 16GB/32GB DDR RAM/1TB SSD konfig eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP EliteBook 840 G10 - 14"WUXGA - i7-1360P - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3967
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest