- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Teljes harci díszben várhatók az Oppo csúcsmodelljei
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
FefeeX
veterán
Egyelőre sajna marad a B terv, mindent megpróbáltam, az UPnP be volt kapcsolva, valahogy elveszik valószínűleg a válasz a belső hálózaton...
Itt most melóból pl Chrome alól kér felhasználónevet meg jelszót, aztán nem tölt be semmit... (TotalCommander is csatlakozik, csak listát nem kap)Így tovább olvasgatva, lehet, hogy az a baj, hogy a router azt hiszi, hogy az internet kvázi a 192.168.0.1 (HGW), így elakadnak valahol a szálak -- eszerint az FTP szervernek tudnia kell mi a külső IP - no ezt a routertől szerintem tuti nem kapja meg
Gateway-t megpróbáltam átállítani a HGW IP-jére, azóta nem érem el innen a NAS-t, így majd otthonról tudom folytatni... Lehet pattintok rá OpenWrt-t, hogy megnézzem, azzal fut-e, vagy a dupla NAT fogja meg...
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi 15C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A56 Awesome Graphite 120 Hz Super AMOLED, AI-kamera 8/128 GB 2027. 08. 17-ig
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő