- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- iPhone topik
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Primary92
senior tag
Koaxot lehúztam. Mást nem. Közben sikerült beállítani, nem kellett gyári beállítás.
Kívülről próbálom elérni a gépet. Az FTP és Apache szerver tök jó működik a routeren beállított dyndns címmel. A szervert beállítottam DMZ-hez. Az ftp és webszerver tök jól működik mindenféle portátirányítás nélkül.
Windows 8-on beállítottam a bejövő VPN kapcsolatot, netes tutorialok alapján. Hálózaton belüli másik gépről tudok hzzá csatlakozni VPN-el, sikeres a kapcsolat, jó működik. Viszont (igaz szintén a router mögül), de a publikus IP cím vagy a DynDNS cím alapján nem tudok csatlakozni 806-os hibát jelez a szintén Win8-as kliens gépen.
A routeren át van irányítva a szerverre 47 és 1723-as port, de ennek ellenére nem sikerül kapcsolódni.
Ez alapján nyitva van az 1723-as, de a 47-es nincs.
Próbáltam az EPC3925 tűzfalát is kikapcsolni, úgy sem működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kína betilthatta az NVIDIA AI gyorsítók vásárlását
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Foxpost
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Építő/felújító topik
- iPhone topik
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Projektor topic
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Töredék áron! Csere-Beszámítás! DJi Air 3 Fly More Combo RC2! Garancia: 2027.09.27!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest