Hirdetés
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel topik
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sopruk
senior tag
Sziasztok!
A vírusirtó topicban már segítettetek páran és sikerült kiválasztani a Comodo-t, miután megszűntek az Eset magazinos kódjai, amit eddig használtam. Szépen fut ez is a háttérben, nem fogja a gépemet. (Win7, 64bit, 4GB ram, SSD, régi gép
A Nod-al nem volt semmi teendőm, itt viszont vannak új fogalmak, pár kérdésem biztos lesz amíg ismerkedem a programmal, előre is köszönök minden segítséget!Az első észrevételem, hogy telepítéskor kivettem a pipát, hogy ne a Yahoo legyen a keresőm, kezdőlapom. Erre a biztonságos vásárlást megnyitva (ezt használnám bankolásra), egy Yahoo adatvédelmi elfogadós oldal jelenik meg. És csak azt lehet választani, hogy elfogadom. Én azt vártam volna, hogy egy üres oldal jelenik meg. Ki lehet ezt valahogy lőni? Valami Verzion Médiát emleget. Hogy jön ez ide?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Androidos tablet topic
- Autós topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest