Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dévacsen
senior tag
válasz
Semplar
üzenetére
Olyan elhelyezkedésű a szoba ahol a gépek,monitorok vannak,laptopok monitorra kikötve,hogy szemből süt a napocska,így félig mindig be húzom a sötétítőt,ez egész nap így van,tehát félhomály,értelemszerűen ha kiviszem a laptopot ott felcsavarom maxra a fényerőt.(Nem iszok,nem dohányzok,így kocsmába sem járok,mondjuk erre felé nem is nagyon van
)De hogy a témához is szóljak,azt nem tudom hogy ez most egy új verzió lesz e,vagy csak kap egy plusz témát,mondjuk meg mondom őszintén nekem személy szerint semmi nem hiányzik a CIS ből.Persze mindig lehet itt ott erősíteni,de nekem így is bőven megfelel.Ha igaz hogy a májkroszoft át áll éves frissítésre akkor lehet az új program verziók is stabilabban le tudják követni,és nem lesznek bogarak.Meg talán még ebben lehet javítani,de engem ez sem zavar.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Fotók, videók mobillal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Battlefield 6
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 PLUS A-Data 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
)De hogy a témához is szóljak,azt nem tudom hogy ez most egy új verzió lesz e,vagy csak kap egy plusz témát,mondjuk meg mondom őszintén nekem személy szerint semmi nem hiányzik a CIS ből.Persze mindig lehet itt ott erősíteni,de nekem így is bőven megfelel.Ha igaz hogy a májkroszoft át áll éves frissítésre akkor lehet az új program verziók is stabilabban le tudják követni,és nem lesznek bogarak.Meg talán még ebben lehet javítani,de engem ez sem zavar.