- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 - alap
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Milyen GPS-t vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dévacsen
senior tag
válasz
Semplar #11178 üzenetére
Olyan elhelyezkedésű a szoba ahol a gépek,monitorok vannak,laptopok monitorra kikötve,hogy szemből süt a napocska,így félig mindig be húzom a sötétítőt,ez egész nap így van,tehát félhomály,értelemszerűen ha kiviszem a laptopot ott felcsavarom maxra a fényerőt.(Nem iszok,nem dohányzok,így kocsmába sem járok,mondjuk erre felé nem is nagyon van
)De hogy a témához is szóljak,azt nem tudom hogy ez most egy új verzió lesz e,vagy csak kap egy plusz témát,mondjuk meg mondom őszintén nekem személy szerint semmi nem hiányzik a CIS ből.Persze mindig lehet itt ott erősíteni,de nekem így is bőven megfelel.Ha igaz hogy a májkroszoft át áll éves frissítésre akkor lehet az új program verziók is stabilabban le tudják követni,és nem lesznek bogarak.Meg talán még ebben lehet javítani,de engem ez sem zavar.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nintendo Switch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Disney+
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Linux kezdőknek
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Vicces videók
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 9900K / RTX 3070Ti / 64GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest