- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Apple Watch
- Európa exkluzív Edge 60 Fusion színe a Mocha Mousse
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
neverless
tag
válasz
blattida #3565 üzenetére
ehh.... Akkor viszont továbbra is fennáll a kérdés, hogy másik usernél miért nem aktív a tűzfal...
Bár msot unistalláltam a fenébe egyéb okok miatt,
Kezd nem tetszeni ez a komodo
A weblapjuk finoman szólva is egy zéró. Pedig tetszett ahogy a firewall top10 es lista elsőnek hozta ki a komodót, és még ingyenes is, na mondom ez kell nekem. Tetszik az a blokkolós/engedélyezős statisztika is. Még azért neki esélyt, de elkezdek nézni más tűzfalat is azért..
-
neverless
tag
válasz
blattida #3560 üzenetére
Köszi, akkor megpróbálom még majd újrainstallálni, mert most csak ott aktív a tűzfal, amelyik useren felinstalláltam. Ha a winbe másik userrel lépek be, akkor bár ott az ikon a sarokba, de piros x el át van húzva. Nem emlékszem hogy this user-nek vagy pedig "all users" nek installáltam fel, más ötletem ezen kívül nincs.
-
neverless
tag
Sziasztok
Nemrég tettem fel a comodo internet securityt; ki gondolta volna, ha ebbe a topikba írok
Az lenne a kérdésem, hogy lehetséges-e a comodót service-ként futtatni?
Keresgéltem a weblapjukon, de azon az oldalon gyakorlatilag semmi információ nincs.
Itt a fórumban is kerestem a service szóra, de mindegyik találatnál más szövegkörnyezetben szerepel a service szó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3079, 100% Akkumulátor
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- HP EliteBook 835 G7 AMD Ryzen 5 4650U
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest