Hirdetés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Netfone
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cápa78
csendes tag
válasz
tuta1975
üzenetére
Megint nekiálltam guglizni, és siker, legalábbis nálam:
https://www.reddit.com/r/ValorantTechSupport/comments/mhmtvy/psa_fix_game_silently_crashing_not_launching_with/ -
Cápa78
csendes tag
válasz
tuta1975
üzenetére
Üdv! Ugyanígy jártam én is. Egyelőre nem találtam megoldást. Tegnap szórakoztam vele megint egy sort, és elég érdekes tüneteket produkált: többször volt olyan, hogy kikapcsolgatva bizonyos Comodo összetevőket, elindult, de aztán ugyanazzal a beállítással pl. egy gép újraindítás után már nem. És később sem, hiába állítottam be ugyanúgy. Én sem látok semmit, amit blokkolna.
Ha találsz megoldást, légy szíves írd majd meg! Nekünk márc. 1. előtt nem volt fent a Valorant, így arról nem tudok nyilatkozni, hogy akkor romlott-e el, de hogy most szar, az biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- PC Game Pass előfizetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xiaomi Redmi 13 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic V3 Black Hajtogatható csúcsmobil, nagy főképernyő + fedlapi kijelző 12/512 GB
- HP Thunderbolt 4 kábel
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i3-2350/i5-3210M/i5-3230M I 4GB I 320GB I 15,6" I HDMI I Garancia!
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi