- iPhone topik
- Yettel topik
- Ugyanakkora telepet kap a Redmi csúcstelefon, mint a csúcstábla
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Egy hét múlva érkezik a Honor Magic V5
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cápa78
csendes tag
válasz
tuta1975 #11353 üzenetére
Megint nekiálltam guglizni, és siker, legalábbis nálam:
https://www.reddit.com/r/ValorantTechSupport/comments/mhmtvy/psa_fix_game_silently_crashing_not_launching_with/ -
Cápa78
csendes tag
válasz
tuta1975 #11353 üzenetére
Üdv! Ugyanígy jártam én is. Egyelőre nem találtam megoldást. Tegnap szórakoztam vele megint egy sort, és elég érdekes tüneteket produkált: többször volt olyan, hogy kikapcsolgatva bizonyos Comodo összetevőket, elindult, de aztán ugyanazzal a beállítással pl. egy gép újraindítás után már nem. És később sem, hiába állítottam be ugyanúgy. Én sem látok semmit, amit blokkolna.
Ha találsz megoldást, légy szíves írd majd meg! Nekünk márc. 1. előtt nem volt fent a Valorant, így arról nem tudok nyilatkozni, hogy akkor romlott-e el, de hogy most szar, az biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest