- Piros Arany kiadást kapott a kínai Z Fold7
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One UI 8 zápor hullott
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cápa78
csendes tag
válasz
tuta1975 #11353 üzenetére
Megint nekiálltam guglizni, és siker, legalábbis nálam:
https://www.reddit.com/r/ValorantTechSupport/comments/mhmtvy/psa_fix_game_silently_crashing_not_launching_with/ -
Cápa78
csendes tag
válasz
tuta1975 #11353 üzenetére
Üdv! Ugyanígy jártam én is. Egyelőre nem találtam megoldást. Tegnap szórakoztam vele megint egy sort, és elég érdekes tüneteket produkált: többször volt olyan, hogy kikapcsolgatva bizonyos Comodo összetevőket, elindult, de aztán ugyanazzal a beállítással pl. egy gép újraindítás után már nem. És később sem, hiába állítottam be ugyanúgy. Én sem látok semmit, amit blokkolna.
Ha találsz megoldást, légy szíves írd majd meg! Nekünk márc. 1. előtt nem volt fent a Valorant, így arról nem tudok nyilatkozni, hogy akkor romlott-e el, de hogy most szar, az biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Piros Arany kiadást kapott a kínai Z Fold7
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Szólánc.
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Xbox Series X|S
- LEGO klub
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- Villanyszerelés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3514, 92% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus X370 R5 2600 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T7 Chieftec 400W
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest