Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cápa78
csendes tag
válasz
tuta1975 #11353 üzenetére
Megint nekiálltam guglizni, és siker, legalábbis nálam:
https://www.reddit.com/r/ValorantTechSupport/comments/mhmtvy/psa_fix_game_silently_crashing_not_launching_with/ -
Cápa78
csendes tag
válasz
Semplar #11354 üzenetére
Megint nekiálltam guglizni, és siker, legalábbis nálam:
https://www.reddit.com/r/ValorantTechSupport/comments/mhmtvy/psa_fix_game_silently_crashing_not_launching_with/Bocs, nem neked akartam válaszolni, félrement.
-
Cápa78
csendes tag
válasz
tuta1975 #11353 üzenetére
Üdv! Ugyanígy jártam én is. Egyelőre nem találtam megoldást. Tegnap szórakoztam vele megint egy sort, és elég érdekes tüneteket produkált: többször volt olyan, hogy kikapcsolgatva bizonyos Comodo összetevőket, elindult, de aztán ugyanazzal a beállítással pl. egy gép újraindítás után már nem. És később sem, hiába állítottam be ugyanúgy. Én sem látok semmit, amit blokkolna.
Ha találsz megoldást, légy szíves írd majd meg! Nekünk márc. 1. előtt nem volt fent a Valorant, így arról nem tudok nyilatkozni, hogy akkor romlott-e el, de hogy most szar, az biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Bundle topik
- Formula-1
- Autós kamerák
- Gaming notebook topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali fotós kérdések órája
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Azonnali mobilos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 08.05
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest