- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Inv1sus
addikt
válasz
Heaven&Hell #4652 üzenetére
Hát a Daemon Tools-nál azért meggyűlt vele kissé a bajom. Nagyon nem akarta az igazságot, de nagy nehezen megtaláltam, hol kell engedélyezni.
-
MagLev
csendes tag
válasz
Heaven&Hell #4628 üzenetére
#4629 blattida
Naprakész XP, minden frissítés fent van és egy átlagos felhasználónak szánt driverek vannak rajta. Minden jogtiszta! De gondolom ezt mondani sem kell.
Csak a CIS telepítése után jelentkezett ez a probléma, de amint leszedtem (csak csökkentett módban lehetett, de ezt már írtam fentebb) azonnal használhatóvá vált a Windows és minden normálisan működött.
Mert magyar nyelvű programokat szeretnék, ezért most ESS-t feltettem és rendben fel is ment és nincs vele probléma. Próbálom majd egy hónapig, de kicsit erősebb tűzfalra lenne szükségem ezért majd utána felteszem a PCTolls falát és mellé a NOD32-t majd 30 nap után a Vipret végül önállóan a Vipre Premiumot is. (tűzfalas változata) Lesz rá időm ezeket kipróbálni. Amelyik jobban tetszik, azt fogom majd megvenni a tűzfal mellé, vagy valamelyik komplett csomagot.
Köszönet ezekért az önzetlen tanácsokért Heaven&Hell fórumtársnak. -
MagLev
csendes tag
válasz
Heaven&Hell #4626 üzenetére
Szia!
Csökkentett módban hibátlanul indul a windows és a tálcán is ott vannak az ikonok. Normál módban van csak az a kékség és az egér kurzol sincsen sehol. Valami okból kiakasztja a rendszert a comodo.
Csökkentett módban leszedtem a cis-t és utána megyszűnt ez a hiba. Minden oké volt, a tálca, az ikonok, az egér kurzol, minden. Visszatettem a cis-t és a következő bekapcsoláskor megint csak a kék tálca fogadott és jöhetett újra a vészkikapcsolás. Másodszorra is leszedtem, de most már nem merem tovább erőltetni mert láthatólag semmi értelme és csak magamat idegesítem vele. Valamiért ha feltelepítem a cis-t akkortól jelentkezik ez a hiba és ezért gondoltam, hogy ő lehet a ludas ebben.
Most kell keresnem egy újabb, (lehetőleg ingyenes) komplett védelmi csomagot.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest