-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zserrbo
aktív tag
válasz blattida #8911 üzenetére
Nem értem miért kellene a HiPS ide, mikor felismeri, hogy beazonosítatlan, sandboxba is teszi, csak nem kérdez meg minden esetben
Bekapcsoltam a HiPS-et próbaképp, de teljesen mind1 volt, mert nem futtatta sandboxba azt az alkalmazást, amelyiket akkor tette, amikor bekapcsoltam az auto-sandboxot. Ha bekapcsoltam az utóbbit nem dobott figyelmeztetést csak felvette a beazonosítatlan fájlok közép az alkalmazást és magától sand-boxba futtatta.Most kikapcsoltam a HiPS-et, maradt az auto-sandbox és alatta lévő 2 opció bekapcsolva. Pl dobott egy ilyet:
Tehát itt megkérdezte, de pl a jpgtopdf.exe alkalmazást csak besorolta a beazonosítatlanok közé és rögtön ment a sandboxba kérdés nélkül miért?
És persze tudom, hogy a fájl besorolás / megbízható fájlokon belül ott van az olyan, amit megbízhatónak jelöltem és nem fog több kérdést feldobni ugyanarra az alkalmazásra, de itt más a helyzet.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- World of Warcraft Mists of Pandaria Collector s edition
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- EREDETI JÁTÉK KULCSOK - STEAM, EA, UBISOFT, EPIC GAMES - LEGJOBB ÁRON