- iPhone topik
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Poszteren a OnePlus 15T, zöld és barna színben jön a kompakt mobil
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
laed
senior tag
Poroltó melléklettel.

-
Graphics
Jómunkásember
CWT mint kétes hírű?
A legjobb OEM

Szerintem a CWT-nek nem nagyon van problémás alapja jelen korban.CWT gold tápom van itthon ( MSi köntöshen, tökéletes és 0-24ben hajtom..)
Nincs már óriási eltérés ezek között amúgy. Ha elvi kérdésként kezeled , az nem nyerő. Ezt műszaki tartalom alapján osztják.
-
tixem
addikt
Nem tudnak elszakadni ezektől a kétes hírű oem-ektől, HEC, CWT, MEIC és társai
Azt sem értem mi vinne rá arra, hogy ne egy Seasonic beles valamit, vagy FSP-t vegyek ennyiért. Platinum ide vagy oda. -
Ixion77
addikt
válasz
LackoMester
üzenetére
As AsRock cuccok a GPU-t hatékonyan védik, mert miután az x3D CPU-t leégették, a GPU már nem terhelődik

-
Graphics
Jómunkásember
válasz
LackoMester
üzenetére
"Egy időben szitokszó volt a HEC, persze olyat készítenek, amit megfizet a megrendelő."
Ezt le is írtam igazából.
De úgy 10-12 éve nem ugráltunk érte a tápos topicban, ha mondjuk egy Thermaltake szériában felmerült. -
Graphics
Jómunkásember
Manufacturer (OEM) HEC
Egyelőre nem vennék ilyen tápot, ha kapható más is a piacon.
Egy időben szitokszó volt a HEC, persze olyat készítenek, amit megfizet a megrendelő. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
LackoMester
üzenetére
Nagyobb rá az esély, mint az olyan tápoknál, ahol a 12v-2x6 csatlakozó kábelén nincs termisztor.
-
LackoMester
addikt
Jónak tűnik, Cybenetics értékelés is rendbe van. Remélhetőleg tanultak a korábbi hibákból.
Azt, h. mennyire növelheti a VGA-k túlélési esélyét, hát nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteDesk 800 G2 SFF, i5-6500,8GB DDR4,128GB SSD, DVD, WIN11
- Suunto Sonic csontrezgéses fejhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Azt sem értem mi vinne rá arra, hogy ne egy Seasonic beles valamit, vagy FSP-t vegyek ennyiért. Platinum ide vagy oda.