- Új nap, új Xiaomi 17 információk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Yettel topik
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na megint sikerült valami érdekességbe belefutnom. Ugye van ez a TrustConnect, ami települ újonnan a CFW-el, ez mindig feldobott egy ablakot, amikor kapcsolódtam a nethez, hogy nem biztonságos ez a kapcsolat (ami amúgy igaz) és hogy mi legyen. 2 lehetőség volt, vagy használom a TC-t vagy folytatom nem biztonságos módban.
Na ezt meguntam, hogy mindig kérdez, ezért utoljára bepipáltam, hogy többet ne kérdezzen, amit meg is tesz, nem kérdez, CSAKHOGY azóta nem érzékel új hálózatot a CFW.
Hiába törlöm ki a biztonsági házirendeknél mindent és kapcsolódom újra, simán kapcsolódok, és a házirendek lista is tök üres azóta is.Vissza kellene kapcsolnom, hogy mindig inkább kérdezze meg mit akarok (ha igen, akkor az meg hol van a CFW-ben) vagy hogyan orvosolható ez a dolog?
(KAV társaságában fut a CFW jelenleg, ha ez esetleg fontos lenne)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Samsung Galaxy Z Fold 7 Újszerű állapot, hajlítható csúcstechnológia 12/512 GB Gyári garanciával!
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Seagate One Touch 18TB külső HDD, HUB
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest