Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nem100girl
csendes tag
Sziasztok,
Visszaolvastam a topikban és találtam egy jónak tűnő utorrent szigorított beállítást (link)
A beállítások végén bejelöltem a tűzfalon, hogy értesítés bejövő kapcsolódásakor - portjaim láthatósága kapcsolatonként beállítható.
Ezután felmentem a PCFlank oldalára egy port scannert csinálni, eredmény:

Az utorrent számára a 44577-es port van megadva, mikor az utorrent fut, akkor ezt a portot nyitottnak érzékeli. Nem úgy kéne lennie, hogy csak az utorrent.exe számára nyitott, de a külvilág számára rejtett? Mikor olvasgattam a hozzászólásokat, nekem így jött le, de lehet hogy félreértettem.
Ha a láthattalan portoknál a minden kapcsolat tiltása van bejelölve, akkor a PCFlank is rejtettnek látja a 44557-es portot, de ilyenkor meg elvesztem az aktív módot a torrentben.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Sandisk Extreme Portable SSD 2TB!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest