Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • W666W

    tag

    válasz blattida #4301 üzenetére

    A hatos végleges még októberben megjelenik, elvileg.

    DRAGON STABIL 4.1.1.12
    DRAGON BÉTA 6.0.0.5 Én ezt használom csak az a bibi, hogy nem mindegyik extension megy fel rá

    Idézet egy cikkböl

    A Google nemrégiben bejelentette, hogy ha esik, ha fúj, minden hatodik héten kiad egy új stabil verziót a Chrome-ból. Ezek minden esetben tartalmazzák majd az időközben született hibajavításokat, némi fejlesztést, csiszolást, illetve új funkciókat is.
    Mindez azért, hogy a felhasználók érezzék, hogy a Chrome hosszú távon is szélsebes fejlődési ütemet képes tartani. Az ígéretet pedig be is tartotta a Google, tegnap megjelent a Chrome 7 végleges, stabil változata. Ahogy a korábbi előrejelzésből is kiderül, komoly hangsúly van a hibajavításon, s ez esetben is több száz bug lett korrigálva.

    Na most ha ezt az idézetet olvasom akkor hiába a Dragon ha régebbi verzéböl csinálják akkor elvileg egy rakat hiba is benne marad nem ???? Akkor nem az lenne a célszerü ha egyszer az életben a fejlesztök utolérnék magukat ?? Mert a Googlét ismerve 6 hetente jönnek az ujabb és ujabb verziók..ha ez tényleg így lesz akkor ha a Comod nem akar lemaradni fel kéne gyorsítaniuk a Dragonnál is a fejlesztési ütemet.... :Y :Y :Y

Új hozzászólás Aktív témák