Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
z44c
csendes tag
válasz
blattida
üzenetére
Megneztem Defense+ esemenyeket: Sandboxba helyezve mint reszben korlatozott. Ha a valasz megjon akkor kirakja magatol a sandboxbol vagy honnan tudom hogy megjott az eredmeny? Amugy ahhoz klepest, hogy sandboxba fut az Osszegzo oldalon azt irja 0 alkalmazas fut sandboxban...
Elkuldott fajlok fulnel meg nekem ne kuldozgessen automatikusan fajlokat
csak azt akarom ott latni amit en tenylegesen elkuldtem... Lehet nagyok az elvarasaim, de szerintem ez igy lenne logikus.
Szoval az eredmenyt hol fogom latni ez lenne a fo kerdes
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- JBL STAGE 2 9634
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 128GB / 12 hónap jótállással!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938, 100% Akku
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i7-10610U - Garancia, Akció!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
csak azt akarom ott latni amit en tenylegesen elkuldtem... Lehet nagyok az elvarasaim, de szerintem ez igy lenne logikus.