- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Új nap, új Xiaomi 17 információk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Tartalomgyártók és közösségi média posztok is bekerülnek a Google Discoverbe
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arki
tag
Úgy rémlik igen, néhány helyen nem volt értelme fordítani a "programok nevét" (ezt most értsd úgy, mintha a neve pl. ZXZ lenne Sandbox helyett, kitalálnál valami spéci elnevezést). Pár helyen találsz Antivirus szöveget is (tehát ékezet nélkül, Nagy betűvel), így láttam megfelelőnek, funkciót viszont lefordítottam.
Azt tudom, hogy ezen jómagam is töprengtem egy darabig, legközelebb talán meggondolom a program nevek lefordítását is és erőltetni fogom.. (Installer is gondolkodóba ejtett, ezzel kapcsolatban konzultáltam a CIS fordítások vezetőjével is /sok kibocsátó nem szereti, ha minden funkció le van fordítva/).
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Flip (IPTV, otthoni internet, vezetékes telefon)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- Windows 11
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Linux kezdőknek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Rendszergazda topic
- Horgász topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest