Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Feltűnt az Xperia 1 VIII és 10 VIII az IMEI adatbázisban
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Almás kagylót főznek Cupertinóban
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arki
tag
Nem hiszem, hogy buta vagy tudatlan is illene ide, mivel sokszor már komoly erőfeszítést igényel, hogy észrevegyünk különbségeket. Pl. az egyik facebookos féreg egy olyan oldalra irányított, amelynél összeállítottak egy komplett oldalt, ahol valami poénos videót lehetne megnézni.. Lehetne, de írja, hogy kell az újabb flash player (egészen jó kivitelezés). Szerintem sajnos nem várható el egy átlag felhasználótól, hogy különbséget tudjon tenni egy ilyen kiírás és a normál flash player frissítési szöveg között. Miért kéne tudnia egy felhasználónak, hogy inkább csak pont az adobe.com oldalán frissítsen és ne futtassa az ott letöltött fájlt, pláne, ha az nincs is digitálisan aláírva? Sajnos ez tök nonszensz és a szemétládák meg egyre ügyesebbek.. Játszom a facebookon és látok csomó idősebb szörfölőt, azok java szerintem még a digitális aláírás kifejezést sem ismerik (vagy ha ismerik, attól még nem tudják, hogy ki kéne legyen a pontos aláíró). Cinkes, de nem tudom hogy lehetne változtatni rajta, annó próbálkoztam összeállítani egy oldalt...

A CIS-be nekem tetszik, hogy sok futtatási kísérletnél emlékeztetve írja, hogy "ha megbízik a forrásban".., amibe meg általában nem szoktam (de ettől még egy átlag felhasználó kíváncsi és nem kell - szerintem nem elvárható az átlagtól - neki tudnia, hogy hol tudja ezt tényleg ellenőrizni /pl. hogy hiányzik egy flash update/).
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Brave
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- OpenMediaVault
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- World of Tanks - MMO
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Apple iPhone 12 64GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest