Hirdetés
- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arki
tag
Hali, logitech-em van (wireless bill+egér), flottúl mennek. Nos, ha műxik az egérke..
Próbáld meg a mappa tartalmát bedobni a Saját biztonságos fájlokhoz (pipa almappákhoz), alkalmaz és indítsd újra a gépet (hogy megint betöldődjenek a fájlok). Elképzelhető, hogy más helyekre is berakosgatott dll fájlokat, de nekem nem volt ilyen problémám (winrar-t teljes mappa bedobásával megoldottam).
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- Samsung Galaxy S25 FE 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Próbáld meg a mappa tartalmát bedobni a Saját biztonságos fájlokhoz (pipa almappákhoz), alkalmaz és indítsd újra a gépet (hogy megint betöldődjenek a fájlok). Elképzelhető, hogy más helyekre is berakosgatott dll fájlokat, de nekem nem volt ilyen problémám (winrar-t teljes mappa bedobásával megoldottam).