Hirdetés
- November 24-én jön a Honor 500, itt az első kép róla
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A vártnál korábban érkezhet a Xiaomi 17 Ultra
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
W666W
tag
válasz
Matthewus
üzenetére
Ujratelepítettem és megnéztem ozt tényleg ott van...Így ujra uninstaloztam....Nekem az ilyen dolog elsiklik mert nem okoz semmi kényelmetlenséget ha ott van ...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A GUI ra visszatérve ki a papot szereti ki a papnét Nekem az Új avast nagyon kusza..Hiába oldalsó menü rengeteg beállítás gyakorlatilag feleslegesen, mert az user babrál mindent össze vissza azt csodálkozik ha utána meg semmit sem ér a vírkergetö hiába van fennt..Én az egyszerüséget szeretem néhány állítani való az is olyan hogy ki vagy be és müködjön..de igazad van nem mindenkinek ugyanolyan az ízlése...

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)