- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Yettel topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Íme az új Android Auto!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
W666W
tag
válasz
Matthewus #2340 üzenetére
Ujratelepítettem és megnéztem ozt tényleg ott van...Így ujra uninstaloztam....Nekem az ilyen dolog elsiklik mert nem okoz semmi kényelmetlenséget ha ott van ...
A GUI ra visszatérve ki a papot szereti ki a papnét Nekem az Új avast nagyon kusza..Hiába oldalsó menü rengeteg beállítás gyakorlatilag feleslegesen, mert az user babrál mindent össze vissza azt csodálkozik ha utána meg semmit sem ér a vírkergetö hiába van fennt..Én az egyszerüséget szeretem néhány állítani való az is olyan hogy ki vagy be és müködjön..de igazad van nem mindenkinek ugyanolyan az ízlése...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Metal topik
- Napelem
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Jövedelem
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Formula-1
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Deep Max - Használt, karcmentes
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged