Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Fotók, videók mobillal
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vante
aktív tag
válasz
nagyvixi
üzenetére
Ajajajajajjjj
Már bepaliztak öregem. Nem köti őket semmi, hogy csak a védelem kiiktatását szedjék ki. Mást is beletehetnek még mellé. Ha én most el akarnék terjeszteni egy csúnya kis kódot, na hol kezdeném? Nyilván sok emberhez el kell jutni, és gyanút se kell hogy fogjanak. Nyilván valami népszerű termék lenne, a hozzátartozó töréssel. Még meg is köszönnék nekem, mivel sikerülne elsőnek kihozni, és még a célnak is megfelelne. Ráadásul még az én kis programom is futna a háttérben.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mesterséges intelligencia topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Napelem
- További aktív témák...
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 1000GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- Csere-Beszámítás! Gamer Notebook! MSI Thin 15 B12UC! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 15 PRO MAX 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest