- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Lehetetlenül vékony és hihetetlenül kemény (fotó)
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
W666W
tag
Érdekességképpen kiprobáltam az avast 5-öt is ugyanis az is most jelent meg a CIS V4-el szinte majdnem egyidöben...
Nekem azt tünt fel hogy a Comodo cuccos sokkal egyszerübben van elrendezve kevesebb a beállítási lehetöség de ami meg van az ott van ahol lennie kell...Az Avastnál egy kicsit több az állígatási lehetöség,mondjuk az is feltünt, hogy az avastnál mennyi védelmi modul van már a free verziónál is, de gondolom ez abból adódik, hogy a két cégnek más a filozófiája a védelem terén....A memóriafogyasztása meg szerintem veri a Comodot legalább is abban, hogy egyenletesebb nincsenek olyan kiugró adatok mint a CIS nél igaz az még Béta termék ez meg már full teljes verzió
Viszont azt vettem észre , hogy az avast a full scant valamivel gyorsabban teljesítette mint a Comodo Béta....Nem sokkal csak egy paraszthajszállal....
Mikorra várható az ujabb verzió a Comodo-ból ?????
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- OLCSÓBB 09.11.!!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
- 8 GB-os ASUS TURBO RTX 2080 SUPER EVO - garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest