Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Elindult a One UI 8.5 béta program
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mozgás közben is megtalálhatod az Apple új nyomkövetőjét
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
Köszönöm, azért nem árt ezt is tudni.

Milyen ismert hibái vannak? Veszélyeztetik a biztonságot? Pl. biztonsági rés?Van olyan korábbi verzió, ami még most is biztonságosan használható W10-zel? Azért kérdezem, mert régen gyorsabban futott le a teljes keresés. Úgy rémlik, hogy talán a 10-essel lassult be ugrásszerűen, de nem vagyok biztos benne (most a 12-esnél tart). Sok adatom is van, ez tény, de azóta szinte másfélszer-kétszer annyi ideig tart a keresés, mit az ominózus frissítés előtt. Közben az adatok is szaporodtak, így már nem elég rá egy teljes nap (alváshoz kikapcsolva), hogy végezzen, ezért kettészedtem a területeket. Ezt az egy hátrányát tapasztaltam csak, de ez egyénfüggő, tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Dobozos! Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bontatlan, Sony PS5 PRO Pro 2TB, lemez mentes verzió
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest