- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macccy
senior tag
'' Darkness. You're afraid? I'm not. The dark is afraid of me .. '' (Richard B. Riddick)
Hát ez valami fenomenális!!! Kipróbáltam, jáccottam és szerintem ez a játék le fogja verni a fény-árnyék meg úgy egyáltalán tónjáról a D00M3-at és ebben vannak szépséges küldő terek is és világosak is ..... ELKÉPESZTŐ! És még az elején vagyok csak!!!
Kalandos, izgalmas és Vin Diesel nameg a többi kb.6-8 (!) Hollywood-sztár hangja és mozgása nagyon naggyot emel még az amúgy is masszív és lendületes világon.
A hangok életszerűek, térhatásúak (Dolby5.1 valszeg a Box miatt is) és akinek meg annyira bejön pl. a Szikla zenéje mint nekem, az egyenesen a mennyekben fogja érezni magát egy-egy komolyabb akció közepette!
Ilyenkor azt tudom csak mondani, hogy így kell kisebb hírveréssel KU*VAJÓ JÁTÉKOT összehozni. Gratula a készítőknek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Robotporszívók
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Cream használt, karcos kijelző 6 hónap garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL (ELKELT)
- Corsair vengeance LPX 16GB (2x8GB) DDR4 DRAM 2400MHz C14
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol extrával garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest