- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gy.s
csendes tag
-
gy.s
csendes tag
válasz
gproject #107 üzenetére
Ezek nem mondanak semmit. Én, a hasonló helyzetemben 2014 januárban, a gépem Google Chrome tesztjén nézegttem a ViFi és net tesztet. Emélkszem a UPC-től kértem egy távoli modem frissítést és szoftver upgrade-t. Nem oldotta meg a WiFi nem látást vagy eldobást. Mivel volt mellettem 2 ChromeBook egymás mellett, egymás után frissítettem őket, és így kiszürtem, hogy melyik az a verzió a Crome--ból ahol bekövetkezeik a zavar. Ezért írtam, hogy nem a PowerWash, hanem a külső drive-ról a telepítést csináld. Az alap Crome külső visszaállítása esetán nem fog eldobálni, rendben lesz a kapcsolat. A már telepített bővitményekre is gondolj. Azokat is el kellene távolítani az újratelepítés előtt. Csak az alap tiszta Crome külsős helyreállítással után írjál. Ennek van értelme.
ps. Amikor a pendrive-re letöltöd az alap helyreállítási programot, a vezénylépésekben kerül kijelőlésre a géped tipusának megfelelő Crome. Ettől ne térj el. Ha elkészültél, a Google/Gmail bejelenkezésnél ne legyen települő app vagy más bővitmény. Innen híbátlanul kell hogy működjön.
-
gy.s
csendes tag
válasz
gproject #105 üzenetére
Szeresd a géped és minden redbe jön!!! Ha nem látsz megoldás egy problémára, az alapokoktól, (az a gyártási alap Chrome) újratelepítés megoldja a problémát. Egy pendrive-ra, ha letöltöd a Chrome Store-ból a Chrome úratelepítési segédprogramot, (ami a gépedhez ígazodik), csak kövesd az utasítás!!!!!! Mindig rendbe fog hozni mindent!
-
gy.s
csendes tag
válasz
gproject #103 üzenetére
Most nem, és nincs ilyen észrevételem. De egyszer volt. A Crome volt bugos. Egy up date fogja majd megoldani. Pont úgy mint nekem. Addig csak a downgrade segít. Pendrive és Crome helyreállítás. Majd nem engeded frissíteni. Ha itt és így jó lesz a WiFi, a szériaszomok írogatása mellet frissítheted de állj meg a mostani/jelenlegi szériaszám előtt.
ps. Nézd meg a frissítést, mielőtt az űjratelepítést választod. A pendrive bármilyen lehet. A helyreállító program mindenre rámegy, de előtte átformáz és mindent töről.. Ez nem azonos a powerwash funkxióval!!!!! Ez a gyári állapot visszaállítása a gyártási év Chrome verziójára, küéső meghajtóról. -
gy.s
csendes tag
válasz
gproject #101 üzenetére
Jó döntést hoztál. A gépet nem ismerem, így nem is véleményezem, de a CHROME operációs rendszerben sok örömöd lesz. Én Google HP 11 ChromeBook-t használok, Google Nexus 5 párosításban.
Előnyök:
1, Utazásnál két eszközzel, de csak egy töltővel indulok.
2, A Drive és a Photos állandó mentést biztosít.
3, A SMART Lock funkció (nálam ChromeBook+Nexus) megbízható eszközként egymást erősíti, s az én kényelmemet, biztonságomat szolgálja.
4, Chrome-ban minden up to date, és remekül összedolgozik a Mac OSX-el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Parfüm topik
- World of Tanks - MMO
- Robogó, kismotor
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Steam topic
- iPhone topik
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest