- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Apple Watch
- Netfone
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bemutatkozott a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
gproject
aktív tag
a geppel semmi baj nincs, a szolgaltatonal volt a hiba, de sikerult megoldaniuk 1 het alatt
hogy egy kicsit irjak a geprol is...
eleg jo masina, bar a hp design sokkal jobban bejott
sajnos a fekete feluleten minden erintes es porszem meglatszodik
a tapipaddal is vannak gondjaim, neha nem erzekel csak ha erosen rautok
viszont jo a billentyuzet es tetszenek a 2 oldalan elhelyezett hangszorok is, eleg jol szolnak
uzemido is rendben van. annak ellenere, hogy valamivel(14"vs15") nagyobb a kijelzoje, mint a hp-nak, ez szerintem(nem mertem) tovabb birja, bar mar azzal az uzemidovel is meg voltam elegedve
erdekes, hogy ma volt egy kis fagyas. soha nem talalkoztam ilyennel a hp-nal, es ezen is most jott ki eloszor
nem tudom szoftveres vagy hardveres gond volt e, de kb. 1/2 percig semmit nem tudtam csinalni, aztan ment minden ujra. pedig nem volt sok tab(5-6) megnyitva a bongeszoben, igaz futott egy facebook videohivas is -
gproject
aktív tag
jah ezeket nem a wifi problemam miatt futtatam, csak kivancsi voltam rajuk es erdekessegkeppen tettem fel
a wifinel nem a gepemmel van a baj, mert az egyik este fogtam magam es elvittem a gepet egy masik accomhoz, ahol korabban laktam, es minden mukodott rendesen
a hiba a routerben(?) van, de mar felvettem a kapcsolatot a szolgaltatoval
ma melo kozben mar hivtak is, hogy ha minden igaz megcsinaltak, de ha gond van meg vele telefonaljak
most egyelore oke, remelem igy is marad -
gproject
aktív tag
koszonom a tippet
asszem varok a kovetkezo frissitesre, addig meg usb-n adok neki wifit a telefonrol
mikor eloszor hasznalatba vettem kicsit megijjedtem, mert nem akart frissiteni es az aktualis rendszer egy 40-es verzio volt, ami 2015 januari
megneztem a legfrissebb buildrol mit irnak es ott pont, a kivetelek kozott(chromebookok melyekhez nem jo a frissites) szerepeltek a 15-os acer gepek is. na gondoltam: kiraly, sikerult olyan gepet valasztanom amihez nem lesz majd megfelelo support. kozben a facebook sivalkodott az ujabb chrome verzioert es voltak olyan kiegeszitok amiket egyebkent hasznalok, de most nem telepultek, mert regi a chrome bongeszo.
aztan nagy nehezen ratalalt valahogy egy 47-es updatere(elotte egyek csatornan sem talaltam manualisan).
szoval most ez van, hala az egnek eleg surun van update, remelem a kovetkezovel mar nem lesznek gondjaima google now kartyakat hogyan tudom elovarazsolni? a tobbi gepen mukodik es tudom, hogy mobilon hasznalni kell az accommal, hogy a gepen is mukodjon
de mar nem emlekszem mi a titokna kozbe valtottam betara es jon is egy ujabb
-
gproject
aktív tag
koszonom, de van mar tapasztalatom chromebookokkal. mar harom hp 14"(2955u) is van a csaladban.
viszont ezzel a geppel kicsit problemaim adodtak...
a wifit allandoan eldobja, vagy nem is csatlakozik arra hivatkozva, hogy az hatotavon kivul van
a wifi ilyen ceges, havi elofizetos, amire sokan csatlakoznak, tehat en nem tudok routert allitgatni
de nem is hiszem, hogy azzal lenne a gond, hiszen a telefonomon is van elofizetes es azzal semmi gond, stabil a wifi
a keszulekkel se lehet igazan gond, merty ha masik wifire csatlakozok(peldaul a mobilnetem osztom telefonnal neki), akkor stabil
csak pont ezzel az eggyel vannak gondok, amivel hasznalni szeretnem
probaltam infot keresni rola, van ilyen hiba masnak, de semmi ilyet nem talaltam, probaltam keresni infot lehet e a wifi beallitasokon finomitani a gepemen, de errol sincs info(nyilvan amugy nem), gondolkoztam azon is, hogy nem e valami program(hola, vagy valami) kavar be, de nem talalok megoldast
esetleg valami otlet?
mar csinaltam powerwasht is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Quadro FX 570 eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest