- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nem lesz iPhone 19
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Aktív témák
-
Nem talált.
Egyszerűen csak nem tartom jónak, hogy ha valaki lop, csal, hazudik, gyilkol és még sorolhatnám. Tudom, hogy mások megteszik, de úgy gondolom, hogy nekem ettől még nem muszály.
Azt hiszem régen ezt becsületességnek vagy minek hívták.
Akinek nem inge, ne vegye magára :D -
Mag
senior tag
Eltaláltam?
-
Mag
senior tag
És mi van abban az esetben hogyha nem zene CD t másolok, hanem az otthoni home sex videomat mondjuk,és akkor is potyára fizetek ki pénzt, vagyis jogodijat szednek olyasmiért amit nem is ök alkottak!
És zene vagy játék, vagy softver nekem 1 kutya : )))
Innen lehet tölteni, full inygyér mindent, többszáz TerraByte adatbol válogathatsz!
htttp://dchun.hq.hu
proginak a linkje -
Mag
senior tag
vki irjon már vmi okosat :)
-
Mag
senior tag
Ilyen sok ember olvassa a CHIP magazint ?
Azért ennél biztos többen...... -
Mag
senior tag
CHIP Magazin 2003. október számában volt egy teszt egy progirol,melyel a system tray ikont lehet szerkeszteni, cserélgetni (azaz az exe állományokba turkálva modositani) stb.....tudja vki melyik volt az?Egy linknek nagyon örülnék thx!
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HP ZBook Firefly 14 Gen8 I7-1165G7 Sale.exe: 29.10.2025-ig Kedvezményes ár!
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO X670-P R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900 XT 16GB ZALMAN Z1 Plus Asus 1000W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest