- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Nem talált.
Egyszerűen csak nem tartom jónak, hogy ha valaki lop, csal, hazudik, gyilkol és még sorolhatnám. Tudom, hogy mások megteszik, de úgy gondolom, hogy nekem ettől még nem muszály.
Azt hiszem régen ezt becsületességnek vagy minek hívták.
Akinek nem inge, ne vegye magára :D -
Mag
senior tag
Eltaláltam?
-
Mag
senior tag
És mi van abban az esetben hogyha nem zene CD t másolok, hanem az otthoni home sex videomat mondjuk,és akkor is potyára fizetek ki pénzt, vagyis jogodijat szednek olyasmiért amit nem is ök alkottak!
És zene vagy játék, vagy softver nekem 1 kutya : )))
Innen lehet tölteni, full inygyér mindent, többszáz TerraByte adatbol válogathatsz!
htttp://dchun.hq.hu
proginak a linkje -
Mag
senior tag
vki irjon már vmi okosat :)
-
Mag
senior tag
Ilyen sok ember olvassa a CHIP magazint ?
Azért ennél biztos többen...... -
Mag
senior tag
CHIP Magazin 2003. október számában volt egy teszt egy progirol,melyel a system tray ikont lehet szerkeszteni, cserélgetni (azaz az exe állományokba turkálva modositani) stb.....tudja vki melyik volt az?Egy linknek nagyon örülnék thx!
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Enermax EQUILENCE 1000W
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN S2 TG Chieftec 750W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest