- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- MIUI / HyperOS topik
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
Nem talált.
Egyszerűen csak nem tartom jónak, hogy ha valaki lop, csal, hazudik, gyilkol és még sorolhatnám. Tudom, hogy mások megteszik, de úgy gondolom, hogy nekem ettől még nem muszály.
Azt hiszem régen ezt becsületességnek vagy minek hívták.
Akinek nem inge, ne vegye magára :D -
Mag
senior tag
Eltaláltam?
-
Mag
senior tag
És mi van abban az esetben hogyha nem zene CD t másolok, hanem az otthoni home sex videomat mondjuk,és akkor is potyára fizetek ki pénzt, vagyis jogodijat szednek olyasmiért amit nem is ök alkottak!
És zene vagy játék, vagy softver nekem 1 kutya : )))
Innen lehet tölteni, full inygyér mindent, többszáz TerraByte adatbol válogathatsz!
htttp://dchun.hq.hu
proginak a linkje -
Mag
senior tag
vki irjon már vmi okosat :)
-
Mag
senior tag
Ilyen sok ember olvassa a CHIP magazint ?
Azért ennél biztos többen...... -
Mag
senior tag
CHIP Magazin 2003. október számában volt egy teszt egy progirol,melyel a system tray ikont lehet szerkeszteni, cserélgetni (azaz az exe állományokba turkálva modositani) stb.....tudja vki melyik volt az?Egy linknek nagyon örülnék thx!
Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9500 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 Super 8GB AeroCool 800 DeepCool 500W
- Macbook Pro 2019 // i5 // 1TB // Számla+Garancia //
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest