Új hozzászólás Aktív témák
-
Trak
addikt
Bazz, ennyire nem ment a szerelés... Akkor esetleg azt is kérdezhetted volna, hogy hogyan kell megoldani

Szerintem vegyetek Thermaltake házat, az jobb lesz az csillog-villog, stb
(Bár szerintem az is Made in China...)
Ezek szerint megoldva a vágás mivel akkor vágtad el az újjad, mikor a floppytartó keretet akartad kivenni. De ugye ezek szerint nem csavaroztad ki
Szóval neked (nektek) rosszul szerelhető, rezeg a teteje, rossz a szellőzése, mit is hagytam ki.... Szar ez a Chieftec, ki is dobom mindjárt.
Inkább nem olvasom a topikot a jövőben, sok sikert a szereléshez... -
Trak
addikt
OK így már tudom
A mostani házamban nincs ilyen, de a Dragonban volt, abban felcserélhetőek voltak, tudom, mert akinek eladtam, azt direkt megkérdezte, és ki is próbáltuk.
Közben rájöttem mi az eltávolítható floppyrack
Az miután kicsavaroztam nálam akár két ujjal is kiszedhető volt.
Úgy tűnik, neked sikerült kifogni vlami nagyon ''érdekes'' darabot
-
Trak
addikt
''Eltávolítható flopirekk'' ?? Ez mi?

'' vincsesztetartó'' ? Alsó, felső?? Ezeket sem tudom mi.
Nem igazán tudom elképzelni. A legjobb tudomásom szerint az 5.25''-os helyre szerelehető cuccok ebben is, mint a Dragonban sínekkel behelyezhetőek...
Ezek kközül melyik a házad?
Bővebben: link -
MikeMyers
tag
Csíftek dragon: 2. napon alőlapi ajtó le. Nem tom, hogy lehet a nagyobb meghajtókat rögzíteni, se csavar se alternatíva, se leírás. Azt hittem ez már csavar nélkül szerelhető, de nem az. A tápventiknek nincs kivezetése, hogy a fordulatot lássam a gépen. És a 360-as táp már rendesen izad a mai gépekkel, a fesz terhelés alatt leesik, a ventillátorai meg majd kiesnek belőle ilyenkor. Lehet, h jobb vétel valami más ház+nagyobb csiftek táp.
-
TexT-BoY
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- LEGO klub
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Okos Otthon / Smart Home
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A mostani házamban nincs ilyen, de a Dragonban volt, abban felcserélhetőek voltak, tudom, mert akinek eladtam, azt direkt megkérdezte, és ki is próbáltuk.