Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MikeMyers
tag
Amúgy meg megnéztem, hogy mi lehet, ami vág benne, de nem sok mindent találtam, amivel akár direkt is meg tudnám magam vágni.
''A ház remekül szerelhető, sok benne a hely és a lekerekített élek vigyáznak kezünk épségére.''
Bővebben: link
-
MikeMyers
tag
Azt azért nem lehet mondani, hogy rosz házak lennének, de azt meg talán lehet mondani, hogy nem tökéletesek. Én átnéztem a ct weblapját vásárlás előtt, és ott volt szó a csavar néküli szerelhetőségről, nem néztem meg konkrétan típusonként, de azt mertem feltételezni, hogy már minden házuk amiket most árulnak az ilyen, végülis attól még, hogy 2-3 éves design, ez még simán módosítható lett volna rajta.Masszívitásban is többet vártam tőle, lehet, h én vagyok az egyetlen akinek ez az ajtó letört, de nem valószínű. Ahogy elnéztem a megoldását, 1-2 héten belül akkor is letört volna, ha páncélszekrényben tartom.
-
MikeMyers
tag
Gagyibb tápokban én is cserélgettem már ventillátort, de egy jobban hadd ne kelljen már.
Amúgy meg a konfigomhoz akkor kevés, ha minden kihajtok annyira, amennyire még normálisan elmegy, akkor a táp fesze lemegy az 5% határ alá, és elkezd izzani. Valamiért alapban is csak 11.6 voltot ad 12 helyett. Én amúgy nagyon szeretem a ct tápokat, azzal semmi gond nincs, csak a háztól nem vagyok elájulva, és újabb gépekhez, főleg túlhatjtva, nem árt ha ott van egy 420-as ct, ezért nem tartom túl jó vételnek a 360-as táppal szerelt ct házakat. -
MikeMyers
tag
Csíftek dragon: 2. napon alőlapi ajtó le. Nem tom, hogy lehet a nagyobb meghajtókat rögzíteni, se csavar se alternatíva, se leírás. Azt hittem ez már csavar nélkül szerelhető, de nem az. A tápventiknek nincs kivezetése, hogy a fordulatot lássam a gépen. És a 360-as táp már rendesen izad a mai gépekkel, a fesz terhelés alatt leesik, a ventillátorai meg majd kiesnek belőle ilyenkor. Lehet, h jobb vétel valami más ház+nagyobb csiftek táp.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Futás, futópályák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- BestBuy topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Assetto Corsa EVO
- Tőzsde és gazdaság
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- 2színben! Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 1TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+OLED 3év Prémium GAR
- LG UltraGear 32GS60QC-B VA Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- Dobozos ÚJ! HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- 27% - ASUS Vivobook S15 OLED Notebook! Ryzen 5 5600H / 24GB 3200MHz / 500GB NVMe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)