Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- iPhone topik
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Apple Watch
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- CES 2026: Szimplán jól áll ez a sportóra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- CES 2026: Alig nagyobb egy AirPods Pro tokjánál a Baseus 45 wattos power bankja
Új hozzászólás Aktív témák
-
MikeMyers
tag
Amúgy meg megnéztem, hogy mi lehet, ami vág benne, de nem sok mindent találtam, amivel akár direkt is meg tudnám magam vágni.
''A ház remekül szerelhető, sok benne a hely és a lekerekített élek vigyáznak kezünk épségére.''
Bővebben: link
-
MikeMyers
tag
Azt azért nem lehet mondani, hogy rosz házak lennének, de azt meg talán lehet mondani, hogy nem tökéletesek. Én átnéztem a ct weblapját vásárlás előtt, és ott volt szó a csavar néküli szerelhetőségről, nem néztem meg konkrétan típusonként, de azt mertem feltételezni, hogy már minden házuk amiket most árulnak az ilyen, végülis attól még, hogy 2-3 éves design, ez még simán módosítható lett volna rajta.Masszívitásban is többet vártam tőle, lehet, h én vagyok az egyetlen akinek ez az ajtó letört, de nem valószínű. Ahogy elnéztem a megoldását, 1-2 héten belül akkor is letört volna, ha páncélszekrényben tartom.
-
MikeMyers
tag
Gagyibb tápokban én is cserélgettem már ventillátort, de egy jobban hadd ne kelljen már.
Amúgy meg a konfigomhoz akkor kevés, ha minden kihajtok annyira, amennyire még normálisan elmegy, akkor a táp fesze lemegy az 5% határ alá, és elkezd izzani. Valamiért alapban is csak 11.6 voltot ad 12 helyett. Én amúgy nagyon szeretem a ct tápokat, azzal semmi gond nincs, csak a háztól nem vagyok elájulva, és újabb gépekhez, főleg túlhatjtva, nem árt ha ott van egy 420-as ct, ezért nem tartom túl jó vételnek a 360-as táppal szerelt ct házakat. -
MikeMyers
tag
Csíftek dragon: 2. napon alőlapi ajtó le. Nem tom, hogy lehet a nagyobb meghajtókat rögzíteni, se csavar se alternatíva, se leírás. Azt hittem ez már csavar nélkül szerelhető, de nem az. A tápventiknek nincs kivezetése, hogy a fordulatot lássam a gépen. És a 360-as táp már rendesen izad a mai gépekkel, a fesz terhelés alatt leesik, a ventillátorai meg majd kiesnek belőle ilyenkor. Lehet, h jobb vétel valami más ház+nagyobb csiftek táp.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4182, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 550W
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)