- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Magisk
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fade_Away
őstag
Teljesen mind1! 4éve se szabadott volna olyan házat gyártan egy nem-low end gyártónak ami össze vissza szabdalhatja a kezed.
...és a tudja a divxet nemtudja a divxet erre nagyon szar példa. Az, hogy ne szabdalja szét a kezed szerelés közbe ALAPKÖVETELMÉNY minden még low end gyártóktol is nemhogy CTtől. -
motor
tag
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
MikeMyers
tag
Azt azért nem lehet mondani, hogy rosz házak lennének, de azt meg talán lehet mondani, hogy nem tökéletesek. Én átnéztem a ct weblapját vásárlás előtt, és ott volt szó a csavar néküli szerelhetőségről, nem néztem meg konkrétan típusonként, de azt mertem feltételezni, hogy már minden házuk amiket most árulnak az ilyen, végülis attól még, hogy 2-3 éves design, ez még simán módosítható lett volna rajta.Masszívitásban is többet vártam tőle, lehet, h én vagyok az egyetlen akinek ez az ajtó letört, de nem valószínű. Ahogy elnéztem a megoldását, 1-2 héten belül akkor is letört volna, ha páncélszekrényben tartom.
-
-
TexT-BoY
addikt
jaja ajtorugdosos vandálos szerintem
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
nekem egy dragon ''clonom'' van és nem sikerült még megsérteni magam 14éves nem nagy tapasztalt ember volnnék és igyse sikerült... szal elnemtudom hinni hogy ez a matrix széria ennyire szar... dőt ha Ordasi azt mongya hogy jo akkor szerintem abban egyetérhetünk. Amugy akinek ez a ház megváhja a kezét az MONYON le
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 512GB / Magyar Bill. (Midnight) www.stylebolt.hu
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)