- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
- Egy óra, két rendszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
motor
tag
kösz a választ
Bővebben: link
ez megint 1 jó pont
[Szerkesztve] -
motor
tag
nem tutom berakni a cd drájvot
-
motor
tag
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
motor
tag
teccik az új cím
a jobb kezemen középső újján akkor szereztem a sérüléseket amikor ki akartam szedni (2 kézzel) az !eltávolítható! flopirekket - sikertelenül ;
a bal hüvelykujjam meg mikor az atx hásót próbáltam eltávolítani (ebben kicsit én is hibás vagyok, mert nem léptem fel elég keményen a makrancoskodó vasbetét ellenében )
a két vincsesztetartó sem kompatibilis egymással vagyis a felsőt nem igen lehet az alsó helyére rakni és fordítva (könnyen nem) ami a ''van benne anyag'' deformáltságára utal
hely az van benne..
.. ahol nem kéne
az alaplapon (2 éves) 1 (ht101 hadneragozzam) hűtővel már elég nehezen lehet hozzáférni a középen elválasztó vaslemeztől a táp és egyéb csatikhoz
pozitívumként emelném ki, hogy az alaplapot az összes felfüggesztési helyén be tudtam csavarozni (ilyen még nem volt)
hja és a hűtésről még annyit, hogy a hátulján tátongó hatalmas likak miatt nem igazán lesz meg az ''elölalulbehátulfelülki'' légáramlás de gond nélkül elhelyezhető benne 5db
8 cm papst venti (csak úgy kívánja a sok ventit) +1 nagyobbmégnemmértem
úgy biztos jó halk
volna ha nem zörögne amúgy a teteje mint 1 cintányér
köszönöm, hogy végigolvastad -
motor
tag
''chieftec matrix'' házban amúgy lehet rögzíteni a flopidrájvot vagy inkább csak dísznek van ott esetleg speciális kamerás S csavarhúzó kell hozzá??
mind1 szar vétel nem ajánlom senkinek !
1 vágja a kezed
2 az anyagok minősége pont olyan szar mint a codegenben
3 nem egyszerű szerelni
4 nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3079, 100% Akkumulátor
- Eladó Apple Mac Mini 2012 vége / 12 hó tótállás
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest