Hirdetés
Aktív témák
-
Eagl3
veterán
Üdv.!
Épp most akartam rákérdezni, hogy mi a helyzet a chelloval korlátozások ügyében, mivel költözöm és internetet váltok de látom elkeserítő a helyzet.
Mivel digi nincs ahova megyek ezért marad akkor a DSL, ami nem a leg olcsóbb de legalább használható és stabil
-
Eagl3
veterán
Hello!
Ünnepek előtti utólsó munkanapon rendeltem meg a chello medium csomagot. Körülbelül mennyi időn belül jönnek munkálkodni? Először csak felmérik a terepet és utánna jönnek bekötni, vagy egyből hoznak mindent és megcsinállják? Mik a tapasztalatok? -
Eagl3
veterán
-
Eagl3
veterán
Időközben felhívtam őket. Mondták, h. nem vagyunk benne az adatbázisba, úgyhogy nem tudják bekötni a netet, erre kérdeztem tőlük, h. a szomszédba meg lehetne e oldani a bekötést, aztmondta, h. érdekes, az a házszám regisztrálva van. Annyit mondott, h. mennyek be az ügyfélközpontba és ott rendeljem meg a bekötst illetve a kábelezést.
Köszönöm a segítséget. -
Eagl3
veterán
Szevasztok!
Kis segítséget szeretnék kérni. A következő lenne a problémám.
t-online dsl-ről át szeretnék menni chellora. Namost a kábeltv úgy van nálunk megoldva, h. ikerházban lakunk. Egyik felébe mamám, másikba mi. Mamámnál van bekötve a kábeltv és az van átvezetve hozzánk. Szóval ha én be szeretném köttetni a chello-t akkor ahhoz elengedhetetlen a kábeltv? Ha igen, akkor hogyan tudnám megoldani? Mamám nevén rendelem meg neten, őt fogják értesíteni és bekötési címnek is az ő címét kell megadnom, majd ha jönnek bekötni az 52-be akkor szolni kell a szerelőnek, h. hozzám kössék be? Meg csinállják, nem fognak problémázni, h. honnan jön nekem a TV?
Előre is köszönöm a válaszokat
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó lemezes Playstation 5 825GB
- Samsung Galaxy Watch4
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Update 04.25. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest