- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
válasz
F e Z o #13534 üzenetére
egymást követő 3 hónap átlagában kell meghaladni a 300 gigabyte adatforgalmat!
forrás; link
azért nem teljesen mindegy, hogy havi 300 gigabyte, vagy egymást követő 3 hónap átlagában 300 gigabyte...
mellesleg nem mindig/mindenütt korlátoznak, írta már itt néhány előfizető, hogy rendszeresen meghaladja a korlátot, és még sosem korlátozták le a sebességét... -
polonic
félisten
válasz
F e Z o #12493 üzenetére
Én is tapasztaltam hasonló jelenséget. A lámpák világítottak, net nem volt. Aztán a modem újraindítása után nem világított az online lámpa sem, pár perc után kigyulladt, aztán megjött a net. Pár perc után megint elment a net, a lámpa viszont világított. Aztán megint restart, újból eljátszotta, amit az előbb leírtam. De miután elment a net, akkor nem indítottam újra a modemet és egyszer csak lett net, azóta jó, már órák óta.
-
vargalex
félisten
válasz
F e Z o #12388 üzenetére
Hi!
Nekem sem megy az adatforgalom mérés november eleje óta. De én sem bánom. :-)
Nálam már kétszer fordult elő, hogy a trackerek passzívnak jeleztek, és nálam nem segített más a dolgon, csak port csere (pedig a port scannerek szerint is nyitott volt a port). Én csak az UPC-re tudok gondolni... Mondjuk nekem nem uTorrent van, úgyhogy nem uTP-n megy a forgalom, tehát biztosan be tudják azonosítani. -
FefeeX
veterán
válasz
F e Z o #11876 üzenetére
Jahajj, köszi
Hazaérek és már csinálom is, remélem be fog jönni melóból (nekem is ezért kell)Ankhoron meg maomparin fenn vagyok, de nekem a majomkodás annyira nem jött be... Sajna betonorzni még nem voltam, és tudomásom szerint az építőiparban most nem vesznek fel új munkásokat
-
FefeeX
veterán
válasz
F e Z o #11874 üzenetére
Mi az a 3 legnagyobb? Magyar vagy külföldi? Természetesen erre inkább privát vagy virányelv... Ánkhór nálam letöltésre pl tökéletes, de a feltöltés az azért többnyire almás...
Ez a Webui egyébként hogy működik? Meg milyen IPvel? Csak mert lehet érdekelne, ha melóból tudnám menedzselni a dolgot
Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Revolut
- Micro Four Thirds
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged