Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Yettel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- iPhone topik
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
Aktív témák
-
Szerintem azt bemondja ha kell, ha nem! Nekem többször előfordult, hogy ilyen bemondás után is 1-2 perc alatt ügyintézőhöz jutottam, ahogy a fordítottja is, hogy nem jelezte előre, mégis sokat kellett várni! Elkezdi mondani, hogy a hátralévő várakozási idő több mint 5 perc, aztán még 3 perc múlva is több, mint 5 perc... Szóval ez teljesen rnd dolog szerintem. Amúgy meg ezért tartom az 550Ft-os upc telefont, mert egyrészt van több ismerős, akivel így ingyen beszélek, másrészt meg ha valami hiba van, akkor azon elzenél az ügyfélszolgálat kihangosítva ameddig akar, és majd ha a túloldalon felveszik, akkor én is felveszem! Na persze ez csak akkor igaz, ha a telefont nem érinti a hiba! Ezen kívül írhatsz nekik weben is, én volt mikor itt kértem visszahívást, tekintettel arra, hogy nem működött a upc-s telefonom! A 1221-et, ha ez a tábla igaz, akkor délidőben, kora délután érdemes hívni!
-
jerry311
nagyúr
Ha valahol kimaradas van, amit ki is lehet tenni IVR-ba, akkor azt ugyfelszam vagy iranyitoszam alapjan bemondja az automata. Ha nincs automatad hibabemondas, akkor egyedi hiba vagy olyan kis teruletre korlatozodik, amit nem lehet automatan bemondatni.
Probald oket koran reggel vagy keso ejjel hivni, akkor kevesebbet kell varni. -
modemshop
csendes tag
Egész pontosan nem tudom a Tomatoban hogy lehet. TCP MSS-t nem valószínű, hogy lehet állítani, általában minden router/eszköz az MSS-t MTU-40-re teszik. Tehát ha 1500 az MTU, akkor a TCP MSS 1460 lesz. Próbáld meg az MTU-t 1450-re levenni. Elvileg akkor magától 1410-re teszi majd az MSS-t. Egy próbát megér.
üdv
-
-
Apollyon
Korrektor
A p2p korlát nem korlát hanem priorizálás... Egyébként van akinél van, van akinél nincs. Legalábbis én nem vettem észre, kicsit több mint 2MB le ha töltök, 300K fel.
Ha túlléped szólnak h nem kéne, aztán ha mégis nyomod tovább akkor 90%-kal lassítanak (tehát 20Mbit esetében ez 2Mbit) dádá, ha továbbra sem nyugszol akkor szólnak még párszor aztán szerződésbontás, és jön a fekete autó öltönyös emberekkel, géppuskákkal
Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Honda topik
- Netflix
- Opel topik
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- SSD kibeszélő
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- További aktív témák...
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ ÁLLAPOT, 97% AKKUMULÁTOR Macbook Air M1 8/256 Asztroszürke
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! Fehér Inno3D Twin Edge RTX 5070 12GB GDDR7 Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest