Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- VoLTE/VoWiFi
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
Szerintem azt bemondja ha kell, ha nem! Nekem többször előfordult, hogy ilyen bemondás után is 1-2 perc alatt ügyintézőhöz jutottam, ahogy a fordítottja is, hogy nem jelezte előre, mégis sokat kellett várni! Elkezdi mondani, hogy a hátralévő várakozási idő több mint 5 perc, aztán még 3 perc múlva is több, mint 5 perc... Szóval ez teljesen rnd dolog szerintem. Amúgy meg ezért tartom az 550Ft-os upc telefont, mert egyrészt van több ismerős, akivel így ingyen beszélek, másrészt meg ha valami hiba van, akkor azon elzenél az ügyfélszolgálat kihangosítva ameddig akar, és majd ha a túloldalon felveszik, akkor én is felveszem! Na persze ez csak akkor igaz, ha a telefont nem érinti a hiba! Ezen kívül írhatsz nekik weben is, én volt mikor itt kértem visszahívást, tekintettel arra, hogy nem működött a upc-s telefonom! A 1221-et, ha ez a tábla igaz, akkor délidőben, kora délután érdemes hívni!
-
jerry311
nagyúr
Ha valahol kimaradas van, amit ki is lehet tenni IVR-ba, akkor azt ugyfelszam vagy iranyitoszam alapjan bemondja az automata. Ha nincs automatad hibabemondas, akkor egyedi hiba vagy olyan kis teruletre korlatozodik, amit nem lehet automatan bemondatni.
Probald oket koran reggel vagy keso ejjel hivni, akkor kevesebbet kell varni. -
modemshop
csendes tag
Egész pontosan nem tudom a Tomatoban hogy lehet. TCP MSS-t nem valószínű, hogy lehet állítani, általában minden router/eszköz az MSS-t MTU-40-re teszik. Tehát ha 1500 az MTU, akkor a TCP MSS 1460 lesz. Próbáld meg az MTU-t 1450-re levenni. Elvileg akkor magától 1410-re teszi majd az MSS-t. Egy próbát megér.
üdv
-
-
Apollyon
Korrektor
A p2p korlát nem korlát hanem priorizálás... Egyébként van akinél van, van akinél nincs. Legalábbis én nem vettem észre, kicsit több mint 2MB le ha töltök, 300K fel.
Ha túlléped szólnak h nem kéne, aztán ha mégis nyomod tovább akkor 90%-kal lassítanak (tehát 20Mbit esetében ez 2Mbit) dádá, ha továbbra sem nyugszol akkor szólnak még párszor aztán szerződésbontás, és jön a fekete autó öltönyös emberekkel, géppuskákkal
Aktív témák
Hirdetés
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- Apple iPhone 12 Mini 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest