Aktív témák
-
vargalex
félisten
válasz
tPedro_ #17118 üzenetére
Szia!
Úgy lett olcsóbb, hogy nálam már régen lejárt az FP30 hűsége, így bruttó 4699,72 Ft-ot fizettem érte. Most az FP50 4580 Ft lesz. (Egyébként elég régóta nincs már FP30, csak 25, az kerül most 3250 Ft-ba.)
Kíváncsi vagyok, hogy cserélik-e, mert szerintem kénytelenek lesznek. Ha jól tudom, a régi (webstar) modemek csak 30 Mbps-ig jók.
-
vargalex
félisten
válasz
tPedro_ #17116 üzenetére
Én pedig pont március végén váltottam (kevesebbet fizetek érte, mint előtte az FP30-ért). Március 28-án aktiválták is és a modemet is megkaptam, szóval azóta FiberPower 50-em van. Erre tegnap én is megkaptam ezt a levelet (ami április 5. keltezésű). Akkor ezek szerint a régi modemeket cserélik az összes ilyen ügyfélnél?
-
-
kabelmania27
félisten
válasz
tPedro_ #15439 üzenetére
Igazán nincs mit!
Elvesztette a kapcsolatot a fejállomással szerintem.
Kérdezzétek meg a vevőtől igényt tart e az upc szolgáltatásra, nagyon könnyen át lehet íratni 1221en telefonon.
Lehet, hogy lesz upc előfizetése a vevőtöknek aki az email cím megtartása miatt fogja hozni az upc előfizetéseit. -
kabelmania27
félisten
válasz
tPedro_ #15437 üzenetére
torrenthez
win7 hez nem értek xp-t használok
kábelezéssel nem hinném hogy lenne teendő
jelszinted is rendben van, 35,3 SNR értékkel és -9,5power levellel is jól szokott nálam a net működni.
Indítsd többször újra a modemet, albérletbe nálam használt.
upc internetet és tévé előfizetést áthelyeztetitek az új lakóhelyre vagy az új tulajdonosnak otthagyjátok? -
kabelmania27
félisten
válasz
tPedro_ #15435 üzenetére
Ha nem tudsz képet csinálni az is elég ha leírod mi van az osztókra ráírva
5-1000Mhz in out tap (asszimetrikus), vagy in 2vagy 3 (szimmetrikus osztó van)
két helyen ahol kétfelé ágazik kettes szimmetrikus osztó van, ahol 3felé ott hármas osztó van?
Nézd meg az osztókat, ha esetleg kilazult húzd meg az F csatlakozókat. -
kabelmania27
félisten
válasz
tPedro_ #15433 üzenetére
Nézd meg a modem jelszint értékeket előszőr
http://192.168.100.1/_aslvl.asp
admin
jelszó W2402
acces level 3, ha 2 a max akkor 2
újra admin és w2402 majd ok
utána 192.168.100.1 signal fül
Hogy van kialakítva a kábelezés a lakásban?
Esetleg ha tennél be az osztó(k)ról képet azt megköszönném -
törölt tag
válasz
tPedro_ #11925 üzenetére
Nekem minden nap elalszik estefelé a CABLE led kis időre...
Kapcsolat még van utána jó darabig, aztán egyszercsak megszakad...Egy linksys/cisco routerem van...
Wifinél ugyanez a helyzet, ott is elmegy néha a kapcsolat...egyáltalán nem stabil a net
Eddig azt hittem a Vista kapcsol szét, mert máshol D-link routerrel nem volt ilyen gond, csak néha elveszett a kapcsolat kis időre...de mostanában már minden nap, pedig újépítésűben lakok, minden kábelnek újnak kellene lennie...
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest