- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
Aktív témák
-
válasz
Csorbi #20974 üzenetére
Szerintem a sávszélesség emeléssel, és a 240-es csomag megjelenésével függ ez össze, egyes területeken gondolom nem bírja el a hálózat a megnövekedett terhelést... Bár ez részemről is csak tipp, és lehet mellélőttem, de tény, hogy az időpont nagyjából oda tehető, mióta megszaporodtak a Tiedhez hasonló panaszok itt is!
-
Csorbi
addikt
válasz
Csorbi #20959 üzenetére
Jelentem, reggelre megjavult minden, míg aludtunk, a manócskák megjavították a netet, napközben repesztett a 120/10. Most megint ugyanaz a tünet, mint tegnap este, download 1,5 Mbit körül, upload nem mérhető, épphogy ezt a posztot is meg tudtam írni.
Mi a búbánat van az UPC-nél mifelénk???
-
Tutivesztes
tag
válasz
Csorbi #11403 üzenetére
-Mike-:
Mérem én mindennel. Speedtest.net, a UPC oldalán található mérővel, a datanetével, és az ftp oldalról letölthető hatalmas fáljokkal is, + torrent, de az nem megy 37 fölé...
Csorbi:
Azért kell az optimalizáló izé, mert az xp nem képes kezelni ekkora sebességet, csak ha ez a bigyó beletúr. Mértem amúgy nélküle is, akkor 40-50 között megállt a tudomány (a gigabitesnél is). -
Tutivesztes
tag
válasz
Csorbi #11397 üzenetére
Már két laptopon vizsgáltam meg. Mindkettőn xp sp3 + upc optimalizáló progi. Az egyik (amelyiknek csak 10/100-as a lanja) csakis csökkentett módban képes elérni a 80-90!! Mbites sebességet, de azt sem mindig, normál esetben 40-et tud, ez egy ilyen kártyától oké. A másik laptop viszont gigabites, és azon is 80 körüli a sebesség... Az asztali pc viszont nem megy 65 fölé. Router az van, D-LINK dir-655, de vele vagy nélküle, ugyanez az eredmény mindhárom gépen...félek egyedül maradok a problémámmal
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest