- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- iPhone topik
- Mobil flották
- Mobilfizetés blog: A Samsung Pay bemutatása
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
Tutivesztes
tag
válasz
-Mike- #11408 üzenetére
Ha bejelentkezem akkor ott már Fiber Power 120 van, az oké. Modem...ha a 60/6 simán ment rajta, akkor elég fura hibája lehet, ha a 120 nem...de elképzelhető. A frissitéseket azt nem tudom hogy és mikor tölti le, a beregisztráláskor legalább 15 percet szöszmötölt, újraindult stb. Minden led zöld és kék, látja hogy gigás a router/gép stb.
-
Tutivesztes
tag
válasz
-Mike- #11406 üzenetére
Na, ezt nem tudom
Azt viszont igen, hogy a viszág az gyenge volt, betettek egy erősítőt a dobozba, így aztán minden jó lett. " értéket nézett a szerelő, az első -szerinte- akkor jó ha -6 és +10dB közé esik, nekem ez 6 most, a másik a 35 és 55dB közé eső érték, az pedig 47 nálam, szerintük ez így tökéletes. Szerintem is, de attól még a net az szar -
Laraxior
titán
válasz
-Mike- #11324 üzenetére
nekem egyedül akkor volt korlátozás,amikor késtem a csekkel,de 3 hónapot
de akkor úgy belassitanak, hogy a sebességmérő oldal sem jön be, lehetetlen használni. Adatforgalom miatt még nem tapasztaltam
mondjuk lehet ha igy folytatom akkor előbb-utóbb sor kerül rá
Hűség ide-vag oda akkor reklamálni fogok. 120Mbitnek a max 90%os lassitása is bőven elegendő ahhoz hogy kényelmesen elnetezzek,szal akkor szivás nem lesz
csak félek hogy ez a 90% nem annyi hanem használhatatlan % lesz.
-
Aktív témák
Hirdetés
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Apple Pencil 2 (második generáció)
- szinte új MacBook Air M3 256GB SSD midnight éjfekete Apple magyar garancia
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest