Aktív témák
-
jerry311
nagyúr
válasz
Uncool Ben #4587 üzenetére
Ők is máshogy voltak idomítva.
-
jerry311
nagyúr
válasz
Uncool Ben #4559 üzenetére
Nyilván, akkor még oltani kellet.
azóta változott a marketing stratégia. -
jerry311
nagyúr
válasz
Uncool Ben #4205 üzenetére
Az még mindig sovány... Kell annak még javulni...
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Uncool Ben #3696 üzenetére
Az a baj, hogy itt nem csak a torrent, hanem a web is. nagyrészt, bár már javult a helyzet, de külföldre 300-as pingjeim vannak...
-
bambano
titán
válasz
Uncool Ben #3687 üzenetére
Mi a feltűnő sok? 220-250 ezer előfizetőből vagy 20-an problémáztak itt. Adná az ég, hogy ennyi baj legyen csak általában minden szolgáltatással...
-
dilipok
veterán
válasz
Uncool Ben #3687 üzenetére
Tényleg abba lehetne már hagyni
várjuk ki a végét. Elhiszem, hogy fel van háborodva az akinek nem m1 rendesen, de kérlek várjátok ki a bővítés végét, és ha akkor is így marad, majd lehet rinyálni, meg akármi. Vagy ha már vki semmiképpen nem bírja megállni, akkor rinyáljon a UPC-nek. De hogy őszinte legyek, kezd már uncsi lenni, hogy szinte minden hozzászólás arról szól, hogy nekem így nem m1 a torrent, meg olyan lassú. Aki követi a topicot, nem hiszem hogy nem látta hogy ez valszeg a kapacitáshiányból adódik. Aki meg nem követi az legyen szíves olvasson vissza 1 kicsit, ne legyen olyan lusta.
Ezzel nem akartam senkit megbántani, csak tényleg gáz már -
Trak
addikt
válasz
Uncool Ben #3512 üzenetére
Ennyire azért nem rossz, próbáld meg cfosspeedel beállítani, a feltöltés szinte mindenkinél jól megy, csak a letöltés rosszalkodik. Esténként kell tölteni, és reménykedni, hogy később talán majd javul.
-
nzmark
csendes tag
válasz
Uncool Ben #3512 üzenetére
ezt a sebesség csökkenést én is tapasztaltam. a fura csak az, hogy csak a p2p forgalmat érinti és gyakorlatilag lehetetlenné teszi, mivel peerenként 1KB/s alatti a feltöltés, holott pár nappal ezelőtt még vígan ment akár 40KB/s-sel is. A fura az, hogy ha nem p2p vel töltök fel, akkor simán ki lehet hajtani a 40KB/s-et külföldre is, sőt magyar peer felé is megy a max sávszélesség.
Aktív témák
Hirdetés
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged