- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Hová lett 1000 mAh?
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
Aktív témák
-
-
-
-
válasz
canniball #21156 üzenetére
Nem kell! Regisztrálva a modem MAC címe van, a kliens MAC címe már évek óta nincs regisztrálva a UPC-nél! Ez a http://pcreg.upc.hu oldalon megnézhető!
Amikor mi idekerültünk, már régen nem volt kliens MAC reg!
-
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
canniball #20867 üzenetére
Tehát akkor a cisco ethernet portjába dugok egy utp-t a másik felére meg a TP Linket a WAN porton kersztül? Kell így valami különleges beállítást megcsinálni? Vagy automatikusan lesz net így a másik routeren is?
És így aktív tud maradni a Cisco wifi hálózata is? Mert TP link dual band-es akkor tehát ebben a formában majd 3 külön hálózatunk is lehet? Vagy üti egyik a másikat?
És gondolom külön jó akkor hogy mindkét router gigabites így a 120 megás netet ki is tudjuk majd használni.
-
upsyka
aktív tag
válasz
canniball #20727 üzenetére
ezt most nem értem mire mondod...a tavaly kiküldött és ki nem küldött levelekre gondoltam.mert ugye azt lehet veszteségnek hívni,ha valami érdekébe csinálsz valamit,ami nem jön össze és még meg is büntetnek...és ez az összeg nem 60 milka,nagyon nem..../elárulom,több/
-
-
-
válasz
canniball #19795 üzenetére
Véletlenül éppen most is bekerült egy hasonló téma Invitel topikba! Nézd meg az Invitel válaszát!
-
válasz
canniball #19795 üzenetére
Szerencsére engem sem érint, de nem egy olyan történetet olvastam már itt a fórumon az évek alatt, hogy valakinek ilyen jellegű problémája volt, és a garantált minimum sávszélességre hivatkozva elhajtották a panaszával együtt a levesbe!
Hozzáteszem, az sem biztos, hogy UPC volt az említett szolgáltató, mert szoktam olvasni az Invitel topikot is, és ugyanannyi erővel ott is lehetett ez, de bármely más ISP is lehetett volna, csak mivel felmerült a téma, így leírtam!
-
válasz
canniball #19789 üzenetére
ITT van leírva a UPC vállalása...
Maximális sávszélesség/ Maximális le- és feltöltési sebesség:
Az adott szolgáltatási csomag esetén a rendszer által biztosított maximálisan elérhető sebesség. Ideális esetben a felhasználó ezen a sebességen érheti el a világhálót.Garantált sávszélesség:
Az internet hozzáférési szolgáltatáshoz rendelt és az előfizetői szerződésben rögzített, az elektronikus hírközlési szolgáltató által az adott előfizetői hozzáférési ponton le- és feltöltési irányban teljesíteni vállalt legkisebb adatátviteli sebesség.Ezzel bármikor fedezve vannak sajnos!
-
Apollo_21
addikt
válasz
canniball #19789 üzenetére
Ez igaz..de a másik akadályozó dolog a 150es wifis cucc. ha jól tudom 120at nyúljtos...300as wifis cucc kéne..hozzá..amit a kollegák leis írtak.
Mind1..bárhogy is tegyen a fennnáló problémára az biztos nemfog megoldást hozni ha rájuk vágja az asztalt..mert ők a minimális garantáltal fognak takarózni ha tetszik ha nem...elöbb küldik el 100másik okkal mintsem h az ő hibájukat elismerjék ha tényegesen van sem. -
válasz
canniball #19786 üzenetére
Mindegy, nem akarok én ebből vitát indítani, meg különben sem vagyok jogász, de hát ez a garantált minimum elég szemét dolog! Szeretnek ezzel takarózni ha probléma van, az biztos...
"ha nem tudják nyújtani amit ígértek"
A baj az, hogy mást nem is ígértek! csak azt, hogy a garantált minimum annyi amennyi! És mindenki ezt írta alá...Ezért mondtam én mindig, hogy jó lenne már erre valamiféle jogszabály, vagy törvény, vagy tudom is én, mert röhej, hogy egyes ISP-k 25% garantált sebességgel elvannak! A váci ktv 80%-ot garantál! Szerintem erre minden szolgáltatót kötelezni kellene, de legalább 75%-ra! És azt az időt is meg kellene határozni, amíg ez a csökkent sebességes állapot tarthat!
-
-
válasz
canniball #19183 üzenetére
Még közel 23 hónap hátralévő hűséggel, tehát július óta volt...
50/5 net / Digital Gold TV + 1 HD DVR BOX / Bronze telefon
Mostantól lesz ugyanez, csak 60/6 nettel! Az árat most pontosan nem tudom megmondani kilencezer párszáz forint, de a 60/6 net olcsóbb valamivel, mint az 50/5, tehát csökken egy kicsit a havidíj! Azt hiszem net vonatkozásában 4950 vs. 4580 összegekről van szó, más meg nem változik!
-
-
válasz
canniball #19124 üzenetére
Ha nincs hűségem, akkor sem válthatok csak felfelé????
Pont most várok választ tőlük, mert ~9k-t fizetek 50/5-ös netért és digital gold-ért (HDMI mentes box-szal)
A Trio L pont elég lenne nekem, de ha nem engedik meg, akkor asszem jöhet a DIGI...Egyébként, ha lemondom, akkor mennyi idő után lehet újrakötni?
Még egy kérdésem lenne: digital TV-hez most milyen boxokat adnak? Ami most van (SD Pace) elég gyatra....
-
-
upsyka
aktív tag
válasz
canniball #18783 üzenetére
jogos
pont most láttam vagy kétszer is,körforgalomba befele indexel,kifele meg semmipár napja görcsölök itt - vagy a másik topicba? - ,hogy milyen csomagot rendeljek,illetve,hogy wegyek új,gbit-es routert sokpénzért - ami most nincs
- vagy válasszam a kisebb,60mbit-es netet és akkor nem kell új router,mert itt lebeszélnek a upc-s wifis routerről...
aztán átbeszéltük asszonnyal,a kisebb csomag mellett döntöttünk.meg akarom rendelni,azt nem engedi - lévén már ügyfelük vagyok - 25mbit-es nettel és analog silverrel..fasza -
[CS]Blade2
addikt
válasz
canniball #18750 üzenetére
Közben meg is jelent a díjneten a számla. Egy 10 nappal később jön, mint a megszokott, de ahogy elnézem a kiállítás dátuma 26.-a (hétfő), és megtesz egy nagyobb utat a világhálón, vagy pár napot ülnek rajta valahol, mire a dijnet rendszerébe (30.-án) péntek délben megérkezik.
-
-
-
TeeJay
félisten
válasz
canniball #18193 üzenetére
annyi biztos nem AUTOMATIKUS lesz!
vagy hívnak és ajánlanak jobbat vagy te hívod őket hogy váltani szeretnél rá
aki hozzáértő utóbbi verziót fogja választani hogy mihamarabb nagyobb szolgáltatást kapjon változatlan áron vagy kb. ugyanazt olcsóbban
akit meg hidegen hagynak az ilyen technikai dolgok esetleg sosem foglalkozik vele az majd évekkel később 1x csak rájön hogy van jobb lehetőség is.
legjobb példa a 30-as csomag amit 4+ éve is kínáltak már és még most is hány előfizető volt hogy kivezették őket és ingyen modemcserével 50megabitet kaptak már
nagyon sokan 1x megrendelnek valamit és fizetik folyamatosan mert nem foglalkoznak vele többet -
TeeJay
félisten
válasz
canniball #18189 üzenetére
"Természetesen a későbbiekben minden jelenlegi internet előfizetőnknek is kedvezményes lehetőségeket biztosítunk majd arra, hogy áttérjenek a megújult kínálat megnövekedett sebességeire."
parancsolj a válasz a kérdésedre
10-25-50-120 helyett vagy 25-50-120-240 vagy duplázással 20-50-100-240 lesz de ez lényegtelen úgyis kiderül hétfőn mit értenek azzal hogy minden csomag "egyel fentebb ugrik"
-
Mate
nagyúr
válasz
canniball #18091 üzenetére
Honlapjukon, szórólapon mindenhol a képedbe fogják nyomni nyugi
Egyébként meg érdemes regisztrálni oda egy fiókot. Nekem is van. Egy darab ismerősöm nincs bejelölve, sőt kamu névvel vagyok. Csak azért csináltam, hogy ezeket az infokat tudjam, ügyeket intézzek stb. Én is rühelltem sokáig, de minek küzdjek ellene, ha oldalamra is állíthatom a dolgot.
-
-
-
válasz
canniball #18010 üzenetére
A feltöltés ADSL-nél zéró! Amíg nem lesz optika/VDSL, addig nekem szóba sem jöhet... Meg aztán letöltésben is, most nem azt mondom, hogy feltétlen szükséges az 50Mbps, de azért az 5-10 elég kevés! Ha lenne nekik (vagy bárki másnak) egy 20-25/5Mbps csomagjuk, akkor én is mennék! De itt erre szerintem esély nincs, hogy új ISP jöjjön! Mondjuk ha stabil a szolgáltatás, akkor én elégedett vagyok a jelenlegivel is, de persze egy kis verseny bármikor jót tenne a piacnak!
-
-
-
válasz
canniball #17954 üzenetére
Na igen, éppen ezt tesszük szerintem is, de az, hogy nincs limitálás, téves tájékoztatás lenne, az ugyanis nem a valós helyzet! A valós helyzet az, hogy bár mostanság sokkal kevesebb esetben kerül alkalmazásra mint az lehetséges lenne az ÁSZF szerint, de abban akkor is feketén fehéren benne van mint lehetőség, és bármikor bárkivel szemben alkalmazhatják, aki három hónap átlagában túllépi a havi 300GB-os limitet!
-
-
-
jerry311
nagyúr
válasz
canniball #17918 üzenetére
Most, hogy így szóba jött, megnéztem már én is...
Tárgy hónapban forgalmazott adatmennyiség
Feltöltött adatmennyiség 11 MB
Letöltött adatmennyiség 37 MB
Összesen 48 MB#17931
Az előfizetői szerződés és annak elválaszthatatlan részét képző ÁSZF, valamint annak mellékletei jelentik a hivatalos álláspontot. Persze ezektől az előfizető javára bármikor eltérhet a szolgáltató, azonban ezek az írásba nem foglalt kedvezmények semmilyen előfizetői jogot nem keletkeztetnek.
Tehát ha holnaptól mégis inkább korlátoznak 300 GB-nél, akkor IJ. -
-
válasz
canniball #17925 üzenetére
Ez a UPC féle hivatalos kommunikáció, de nem feltétlenül az igazság!
http://itcafe.hu/tema/upc_magyarorszag_kft/hsz_7370-7370.html
http://itcafe.hu/tema/upc_magyarorszag_kft/hsz_9077-9077.htmlEzen kívül, mint azt már többször leírtam, van két személyes ismerősöm is, akiket az elmúlt egy évben korlátoztak! Az egyik BP-i, a másik vidéki...
szerk.:
Bár az kétségtelen, hogy igazából tömegek ellen lehetne ezt alkalmazni, és ehhez képest csak jóval kisebb mértékben teszik ezt meg! -
válasz
canniball #17856 üzenetére
Sőt van még egy UPC-s téma analóg kábeltévé (elég döglött), de ott van még a 29-es körzet is ahol a UPC xDSL-t szolgáltat (bár itt sok a Digi-s és T-Home-os is).
-
válasz
canniball #17856 üzenetére
Ez ugyanolyan lehet, mint mondjuk nem olyan régen még a T-Com és a T-Mobile! Mindkettő - és a többi T-s is - a nagy T csoport része, de mégis külön cég voltak! Bár azok most ugye összevonásra kerültek, de ez egy viszonylag új helyzet, nem régen még külön voltak, és ott is, ha bementél a T-Com üszi-hez, ott nem tudtál mobiltellel kapcsolatos dolgokat intézni!
-
-
TeeJay
félisten
válasz
canniball #17846 üzenetére
de a tulaj a Liberty Global egész EU-ban ott van jelen
környező országokban is ez van ám
ezek alapján mindenhol ahol már van ED3 hálózat lesz egy 50megabit körüli induló csomag
meg lesz két jóval gyorsabb... az 50-100-150 nálunk is mehetne, és akkor virulhat mindenki szája mert 10-25megabitből kap 50-etÍrország 50/5, 100/10 és 150/10-es csomag
Lengyelország 15/1,5, 30/3, 60/6, 120/10 és 250/20 megy
Hollandia 60/6, 100/10 és 150/10 van
Ausztria 10/1, 50/5 és 100/10
Szlovákia 50/5, 100/8 és 150/10
Csehország 30/1, 60/6 és 120/10
Svájc 10/1, 35/3,5, 75/7 és 150/10
Belgium (telenet.be) 30/2,5 (100gigás korlát), 60/4 korlátlan és 120/5 korlátlan
Románia 20/3, 60/4, 100/4, 120/6 és 150/6 bár itt a 60és ettől nagyobb csomagok csak alig pár városban érhetőek el, gondolom csak az új ED3 hálózatokon." -
válasz
canniball #17687 üzenetére
Nem vagyok ugyanott, mert attól még NAT-ol!
Van saját routerem, én azt jobban szeretem! A CISCO EPC3925 például nem torrentezik! A WiFi biztonságával is valami komoly baj volt (vagy van is még?), bár erről részleteket nem tudok, mert érdekeltség hiányában el sem olvastam a cikket! Rosszabbul tűri a szélsőséges jelszinteket! És végül nagyon nem szeretném, ha a tűzfal eszközöm a szolgáltató felügyelete alatt lenne!
-
jerry311
nagyúr
válasz
canniball #17448 üzenetére
Ja hát azt nem úgy kell, hogy csókolom új hűséget akarok.
Úgy kell kezdeni, hogy sokallod a jelenlegi árakat és kellene valami olcsósítás. Aztán még rá lehet tenni egy lapáttal, hogy úgy is jó ha kisebb csomag. Aztán kicsit később visszaugrani a jelenlegi csomag + hűség opcióra...
Trololo -
-
Pharaoh
aktív tag
válasz
canniball #17445 üzenetére
Pár száz még ok, de ezen a linken elég brutál lista árak vannak.
-
jerry311
nagyúr
válasz
canniball #17445 üzenetére
Kinek mi tetszik.
de...
A második hűségnél nincs sok vesztenivaló, legrosszabb esetben vissza kell fizetni a listaár és a hűséges ár közti különbözetet. Ugyebár ilyenkor már nincs se bekötési díj, se online kedvezmény, se ajándék amiért fizetni kellene. Így azért megérheti megspórolni, mondjuk egy havi díjat, de ha meg mégis kikötteti az ember, akkor ugyanott van, mintha listaáron fizette volna. -
-
-
canniball
nagyúr
válasz
canniball #17120 üzenetére
Úgy tűnik korai volt az öröm: az újabb számla hátoldalán az szerepel hogy a hűség lejárta (05.17.) után az eddigi 6000Ft-ból 6354Ft lesz. A különbség mondjuk nem egetverő, de hogy lehet ugyanarra két ajánlatot adni??
Ráadásul úgy hogy a 05.01. - 05.31. időszakra már kiszámlázták a változatlan árat...
-
Belba
őstag
válasz
canniball #17249 üzenetére
Á, akkor már értem!...
Akkor neked 10/100-nál nincs is nagyobbra szükséged...
Így már egészen más...Az az igazság, hogy nálam a UPC wifi router olyan eszméletlenül f@s volt (a FP60 mellett szinte mindig csak 8-10 Mbps jutott el a gépekig), hogy ezután nehezen tudom elképzelni, hogy gyors netet tud adni...
-
Belba
őstag
válasz
canniball #17242 üzenetére
Hát, igaz hogy én laikus vagyok, de azért olyat nem csinálnék, hogy a modem után beteszek egy 10/100-as routert és utána meg egy gigabites 10/100/1000-es switch-et, mert azt gondolnám, hogy a routerrel lekorlátozott netsebesség már semmit nem fog érni a gigabites switch-en...
-
válasz
canniball #17125 üzenetére
Igen, sajnos feljebb mentek az árak... Nekem a 9200Ft-os csomag van, ami most 9590Ft! Tegnap hívtak Invitel-től is, de sajnos még mindig csak ADSL-t kínálgatnak, és erre IPTV-t! Mondtam a csajnak, hogy térjünk vissza a dologra, ha optikát tud ajánlani! Bár IPTV akkor sem kellene, az maradna a UPC-től, meg a telefon is 550Ft-ért, de a netet visszavinném Invitel-hez, optikára, azt hiszem 25/10 elég is lenne, és az valóban korlátlan, nem cseszegetnek a policy mail-ekkel!
-
vargalex
félisten
válasz
canniball #17120 üzenetére
Szia!
Hűségidőn kívül viszont előfordulhat, hogy később emelnek valamennyit.
Nem vészes összeget, nekem pl. az FP30 így alakult:1. 2011.05-től bruttó 4200 Ft (25% ÁFA volt)
2. 2012.01-től bruttó 4267,20 Ft (27%-ra emelkedett az ÁFA, de még mindig hűségidő)
3. 2012.05-től bruttó 4437,89 Ft (lejárt a hűség)
4. 2013.02-től bruttó 4699,72 Ft -
-
-
Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mikrotik routerek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- AliExpress tapasztalatok
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Hová lett 1000 mAh?
- Házimozi haladó szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged